Нет не бред. спорт вреден. Физкультура - полезна И если ты не знаешь, в чем между ними разница...печально
Тем более, что культуризм не имеет никакого отношения ни к спорту, ни к физкультуре. Культуризм (фр.) или бодибилдинг (англ.) — это процессс наращивания и развития мускулатуры.
і нормально, якщо він доречний вона не в губи силікон закатала )))) розкажіть мені у чому різниця, бо я теж не знаю від того часу, як чоловіки перестали полювати на мамонтів, а придумали комп’ютер та контр-страйк, з того часу з’явилися проблеми, через що необхідно займатися спортом -- інакше росте пузо і [CENZ]піська не стоїть :sarcastic:[/CENZ] я так вважаю
у 9 из 10 есть силикон. это необходимо. [CENZ] [/CENZ] [ADMIN="duncan"]прохання приховувати такі фото під кнопкою "цензура", для еротичних фото є розділ "про ето"[/ADMIN]
Самая старая женщина-бодибилдер – 74-летняя американка Эрнестина Шеперд (Ernestine Shepherd), что особенно поразительно – она начала тренироваться только в возрасте 56 лет. Каждый день она встает в 3 часа утра для поддержки изнурительного режима.
Голосую за спорт і фізкультуру руками і ногами, але за ті види, основою яких є рух. Саме рух є тим, чого найбільш бракує сучасній людині - і для здоров'я, і гарного зовнішнього вигляду. Культуризм - це занадто однобоко і тому навіть небезпечно.