Що заважає Україні розвиватися?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Fedir Vygovskiy, 14 чер 2013.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не знаю що то за баби. Видно такі українки як і з вас українець. Бо ваших баб відразу видно і в Англії і в Франції і в Італії. Тільки чомусь в нас люди переплачують за готелі де дають гарантію що нема рускіх.

• Подобається Подобається x 1
  2. forester

forester Well-Known Member

Бабы как бабы. С паспортом и украинской пропиской. В новостях часто мелькают.

Всякие бывают. Встречаются и такие, что с какого-нибудь Днепропетровска или Ивано-франковска прибыли. Как откроешь биографию какой-нибудь современной полуголой звёздочки, так видно - от туда. Вот они по заграницам и мотаются.

А... Очередной миф вспомнили? Ну, есть пара фирм которые орагнизует подобные туры. Но естьи другие фирмы, что предлагают туры без японцев, германцев, англичан...
    Туфта всё это.

3. BastardO

BastardO Well-Known Member

Аффтар,пісши ісчо(с)

• Подобається Подобається x 3
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Те,що нєкій Місько бастард не хоче,і не любить працювати,ще не свідчить про лінивство українців.
    А радше про брак знань,культури і моралі серед міськів бастардів.

Євген Сверстюк: Сісти за один стіл з негідником – вже є компромісом

Останнє редагування: 28 лип 2013
    • Подобається Подобається x 2
  5. zet

zet Дуже важлива персона

Тут то как раз все понятно... Математику и физику в школе централизованно угробили. Нет нормальной базы знаний для технических ВУЗов. Не учителя виноваты и не дети, а программы спускаемые сверху да уменьшение часов на точные науки... Лучше советской еще школьной программы ничего не придумали, а старое порушили..

• Подобається Подобається x 4
  6. BastardO

А причому тут Я ?
    До періоду Хмельничинни роботящість нашого народу використовавули польські магнати.От в них був високий рівень життя.

7. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ще би ця програма вчила пізніше продавати свої знання тим хто це потребує ціни їй би не було. А так знання вроді дали, а як їх комусь запропонувати - не навчили((. Ось тому в нас доктора наук і інженери на базарах продавали і продають.

8. zet

zet Дуже важлива персона

Это уже в прошлом... Остались те, кто раньше туда (на рынок) попал и уже приспособился. Не так давно жаловался знакомый главный инженер, что старых знакомцев на работу звал, а они уже и не захотели. Хоть и имеют не больше, но привыкли без начальства над собой работать...

9. BastardO

Чорт,а це значівть програма винна ???
    Апофеоз логіки.

10. Vedun

Vedun Well-Known Member

А хто повинен їх був навчити? Ну отримали освіти і сидять на дивані чекають коли ж їх покличуть на високооплачувану роботу і оцінять які ж вони розумні і дипломовані.

11. Pedro

А може таварішчь назве хоч одного польського магната на території України? Вишневецький? Немирич? Острозький? Може краще ніж стовбичити тут на форумі і писати явні дурниці взяти і почитати історію. Я маю на увазі історію а не краткій курс. Знаю, ваші батьки його рекомендували, але... Ось українську частково освоїли, знаю як вона важко дається москалям. Може почнемо освоювати історію?..

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

О, я радий що ви перевіряєте і паспорт і прописку. Радив би наступний раз перевірити на відсутність венеричних хвороб. Ну, і, звичайно, щоб не була HIV-позитивною...;)

12. Полковник

Полковник миється в бані

У Вас же получилось!

13. Pedro

Це далеко не міф. Останній раз це чув минулу пятницю від моєї пацієнтки. Повернулася з відпочинку в Туреччині. Каже, був гарний відпочинок, море, погода... Ось тільки росіяни. Наступний раз буде шукати місця з гарантією, що росіян не буде.

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

В мене багато чого получається, Полковник. Як і в вас...:)

14. zet

zet Дуже важлива персона

М-да... "Хвалять люди мамо нас. Ви - мене, а я - вас"... :cools:

15. Romko

Лихо з розуму

16. BastardO

Ага,то значіть українські магнати викручували останні соки із українського люду.
    Інтересно.

17. zet

zet Дуже важлива персона

Вот с этой частью только не согласна. Все тут в порядке, но как только доходит до внедрения, то "почалося"..
    А так хватает умных молодых и рьяных. Не без того, что часть и "левым коридором", но это очень-очень малая часть...ЕС специально гранды выделяет для приглашения этих самых кандидатов-профессоров-аспирантов из СНГ на всевозможные научные конференции. Так уровень их работ научных не выше нашего, а частенько и пониже бывает (это по сборникам статей научных видно), но вот материальная база тех же лабораторий ВУЗов, м-да...

18. zherech

zherech Well-Known Member

Это кто чудило? поясните. А Раша от Львова совсем не близко. Может когда то Вам уже надоест на других кивать и все время виновных искать,а сами че то будете делать?

• Подобається Подобається x 2
  19. Romko

Але сморід йде саме з Раші.
    І не лише совковий.
    Кацапський.
    Кацапизм

20. zherech

zherech Well-Known Member

Та кне нюхайте. Поставьте вдоль границы стену,введите визовый режим,не едьте сюда на заработки. В чем проблема?

а де твій аватар? :)