Не знаю що то за баби. Видно такі українки як і з вас українець. Бо ваших баб відразу видно і в Англії і в Франції і в Італії. Тільки чомусь в нас люди переплачують за готелі де дають гарантію що нема рускіх.
Бабы как бабы. С паспортом и украинской пропиской. В новостях часто мелькают. Всякие бывают. Встречаются и такие, что с какого-нибудь Днепропетровска или Ивано-франковска прибыли. Как откроешь биографию какой-нибудь современной полуголой звёздочки, так видно - от туда. Вот они по заграницам и мотаются. А... Очередной миф вспомнили? Ну, есть пара фирм которые орагнизует подобные туры. Но естьи другие фирмы, что предлагают туры без японцев, германцев, англичан... Туфта всё это.
Те,що нєкій Місько бастард не хоче,і не любить працювати,ще не свідчить про лінивство українців. А радше про брак знань,культури і моралі серед міськів бастардів. Євген Сверстюк: Сісти за один стіл з негідником – вже є компромісом
Тут то как раз все понятно... Математику и физику в школе централизованно угробили. Нет нормальной базы знаний для технических ВУЗов. Не учителя виноваты и не дети, а программы спускаемые сверху да уменьшение часов на точные науки... Лучше советской еще школьной программы ничего не придумали, а старое порушили..
А причому тут Я ? До періоду Хмельничинни роботящість нашого народу використовавули польські магнати.От в них був високий рівень життя.
Ще би ця програма вчила пізніше продавати свої знання тим хто це потребує ціни їй би не було. А так знання вроді дали, а як їх комусь запропонувати - не навчили((. Ось тому в нас доктора наук і інженери на базарах продавали і продають.
Это уже в прошлом... Остались те, кто раньше туда (на рынок) попал и уже приспособился. Не так давно жаловался знакомый главный инженер, что старых знакомцев на работу звал, а они уже и не захотели. Хоть и имеют не больше, но привыкли без начальства над собой работать...
А хто повинен їх був навчити? Ну отримали освіти і сидять на дивані чекають коли ж їх покличуть на високооплачувану роботу і оцінять які ж вони розумні і дипломовані.
А може таварішчь назве хоч одного польського магната на території України? Вишневецький? Немирич? Острозький? Може краще ніж стовбичити тут на форумі і писати явні дурниці взяти і почитати історію. Я маю на увазі історію а не краткій курс. Знаю, ваші батьки його рекомендували, але... Ось українську частково освоїли, знаю як вона важко дається москалям. Може почнемо освоювати історію?.. ---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ---------- О, я радий що ви перевіряєте і паспорт і прописку. Радив би наступний раз перевірити на відсутність венеричних хвороб. Ну, і, звичайно, щоб не була HIV-позитивною...
Це далеко не міф. Останній раз це чув минулу пятницю від моєї пацієнтки. Повернулася з відпочинку в Туреччині. Каже, був гарний відпочинок, море, погода... Ось тільки росіяни. Наступний раз буде шукати місця з гарантією, що росіян не буде. ---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ---------- В мене багато чого получається, Полковник. Як і в вас...
Вот с этой частью только не согласна. Все тут в порядке, но как только доходит до внедрения, то "почалося".. А так хватает умных молодых и рьяных. Не без того, что часть и "левым коридором", но это очень-очень малая часть...ЕС специально гранды выделяет для приглашения этих самых кандидатов-профессоров-аспирантов из СНГ на всевозможные научные конференции. Так уровень их работ научных не выше нашего, а частенько и пониже бывает (это по сборникам статей научных видно), но вот материальная база тех же лабораторий ВУЗов, м-да...
Это кто чудило? поясните. А Раша от Львова совсем не близко. Может когда то Вам уже надоест на других кивать и все время виновных искать,а сами че то будете делать?
Та кне нюхайте. Поставьте вдоль границы стену,введите визовый режим,не едьте сюда на заработки. В чем проблема?