Що заважає Україні розвиватися?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Fedir Vygovskiy, 14 чер 2013.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Далэкосхиднык, вы хоть и мацкаль, но всётаки с остатками разума, нужно быть откровенным...
    Так что подумайте, кто победитель, и постыдитесь. Дожили до того, что рассии уже сразу за русской границей в бороду многие открыто харкают, а ещё чуть более двадцати лет назад рашка на полмира варешку открывала, не говоря уже о варшавском договор.
    На русский и савецкий флаги и фальшивую историю мочатся уже миллионы людей, и не где-то за океаном проклятые империалисты, а уже за Рязанью сразу, дорогой наш...
    Сравните просто что было и что есть. Так что ша, "победители".

• Подобається Подобається x 3
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

В української мові підмет краще ставити перед присудом, але на відміну від англійської не забороняється і навпаки. Єдиний прикметник (не зворот) у звічайної лексиці милозвучніше ставити перед іменниками (а ось у техничноїх специфікації знову ж навпаки). Про що Ви пишете чую першого разу... Виходить Ви в нас мово тврець? :)))

Це Ви про одного австрійського художника? ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Наговорили семь бочек арестантов - а для чего? Истрия уже случилась - а вы все еще машете кулаками. Нацистов и их приспешников - победили, причем участвовали в этом оба моих деда и старший брат отца. Вы хоть наизнанку вывернетесь - а все равно ничего не измените. :)
    Как - к примеру - с грузинским флагом на своем авотаре - как водрузили его в 2008 - и вопреки признаню ЕС, что вооруженных конфликт начал именно саакашвили - продолжаете им махать. Думаете - память короткая, забудут?
    А что до "харкателей" - сейчас свобода - а вы все о совковых временах плачетесь, когда даже помыслить о подобном было нельзя? ;)

Про него.
    Не приняли его в Венскую академию искусств - ТАК он пол мира разрушил.
    Чутчее надо с людьми искусств - а то они ТАКого натворят... :)

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це він знає, а ось про відчуття гумору лиш здогадується.

Це він про розвал імперії та кулаки теперішні Пукіних.

Залишилося ще Московію за її звірства до суду привести.

5. Дальневосточник

Швиденько позадкували. :)

Це вам, шановний, все Путiн муляє. Менi вiн байдуже.

А чого досi не подали до суду? А... Тося зробе! :)))

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Це велика трагедія для світу - пабєда звірюк,пабєда ублюдочного бидла,що називається совдеп.
    Витірани заслужили того,що їх добив той режим,за який вони воювали.
    І добиває.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

невже в СССР?

В давніх розумних греків байдужих до навколишнього світу людей, які були зосереджені переважно на проблемах свого "я", називали "ідіотами"

А хто така Тося? Це якась ескімоска?

8. Дальневосточник

Вам краще знати, куди ви задкуєте - написавши дурню про "граматичнi" правила. :)
    Цiкава iнформацiя. Але - мене цiкавить моя країна. А Обами, Путiни чи Меркєлi муляють тим, хто шукає "ворогiв" навкруги себе, не усвiдомлюючи, шо треба не ворогiв шукати - а самому почати нарештi щось робити.
    Доречi - це i про тих, хто чекає "суду над Московiєю" - сам нiчого не роблячи - окрiм проливання сльоз та вигукування гасел. :yes:

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Дальневосточник, почніть першим, розкажіть шо зробили ви особисто, крім розмазування соплів по монітору на сторінках ЛФ. Ми уважно слухаєм...

• Подобається Подобається x 2
  10. Дальневосточник

Простите, уважаемый - но сопли размазываете исключительно вы - и ваши побратимы. Не пытайтесь навести тень на плетень. Мне - повторю - совершенно по-цимбалах Путин и иже с ним. Это от "вас" только и слышно - "нам мешают "москали", 5-я колонна и Путин" вместе с "пора судить!" Пора? Судите! Чего кричать-то? И тут - оказывается - никто ничего делать не хочет. А хочет исключительно размазывать слюни и сопли по экрану. Бог в помощь! :mocking:

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

О, справжня суть кацапа, вчасно злитись, і звинуватити інших в бездіяльності.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та я вже достатньо зробив за своє життя і продовжую робити. А ось тобі теж під 70, що не вилазиш з западенського форуму?

Видно сліпий та глухий.

13. -Erebus-

Знаєш, Ігоре... як Ромку сказав про ветеранів, про предків Жереха, ось це не пасує до справжньої інтелегентної людини. Наприклад мені і до голови не прийде щось погане писати про ветеранів УПА, тим більш НЕ лідерів, а звичайних людей, які воювали за ідею, і мерзли по криївках тощо.

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ну ну, свистіть далі

15. -Erebus-

Ну, а знайдіть, де я хоч слово погане написав про УПА?
    Якщо не знайдете, то прошу пана, вибачитись... а хоч я забув, що Ви якщо зрозумієте, що не прави, то просто проігноруєте! :)

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

по-моєму, Ромко ніколи і не писавсі інтелігентом :)

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я можу вибачитись перед нормальною людиною, нема різниці, москаль українець, жид
    перед кацапом просто нема за шо вибачатись
    Еребусе, не будьте кацапом...
    хоча до кого я то говорю...

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви вже змогли побачити "інтелігентність" Жереха. Принаймні як предки його виховали, усі могли тут переконатися. Вважаєте, його предки мають якусь монополію на історичну правду?

19. Дальневосточник

А що - хтось має монополію на історичну правду? :sorry:

20. -Erebus-

Ніхто не має морального права на монополію взагалі... тим більш у історії!

а де твій аватар? :)