Що заважає Україні розвиватися?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Fedir Vygovskiy, 14 чер 2013.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вона не займається антиукраїнською діяльністю.
    Не прославляє міфічну пабєду банди злодюг і мародерів,не прославляє смердячі дастіжєнія ублюдочного серсеру.

• Подобається Подобається x 1
  2. Фауст

Фауст Well-Known Member

Факты есть?
    Да и что то я не понял, чё Вы хотите то? Или не хотите?

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот и я - о том, что происходит деиндустраилизация, откат Украины в аграрное состояние.
    Доходности на большое государство - маловато, рабочих мест - и того меньше. Молодежь и активная часть старшего поколения выедет из Украины в другие страны. Я уже писал - это, на мой взгляд, основная цель ратующих за ЕС - уехать свободно из Украины. Вы тоже собрались бежать? 1000 долларов, говорите? То-то из Украины поляки набирают рабочих! А врачей? А мы откуда будем брать врачей? И кто будет налоги платить? Или вы собрались умирать? Кто будет пенсию обеспечивать? Вот тогда и поговорим - о "сколько верфей и сколько самолетов". Да только - поздно будет.

• Подобається Подобається x 3
  4. BastardO

BastardO Well-Known Member

судно- і авіапром - це хайтек. хайтек дає найбільші прибутки. звідси умовивід - нема хайтеку,нема пенсії в 1000 у.е.

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Конкурентну продукцію робити потрібно в любому випадку.
    Але можна її експортувати на величезний ринок який по правилах, а можна на маленький ринок, без правил, з туманними перспективами.

---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ----------

Ну, тільки щось такими темпами Румунія буде експортувати більше технологічної продукції чим РФ. У 2012-му році, нагадаю Румунія експортувала машинобудування на 18 млрд, РФ - на 27. Білорусь на 8. Так що не все так просто з тою 'деіндустріалізацією'.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Клас-с-с!!!
    :good:
    А ветерани НКВД не нищать людей ,не їздять ночами воронками і не розстрілюють оунівців.
    Дайош їх у владу... :)))

• Подобається Подобається x 2
  7. Romko

Вони й так при владі.
    Разом з социально блізкімі.

8. forester

forester Well-Known Member

А, простите, сколько именно? Больше, чем США?

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З Фаріон?

10. Romko

З коханою Вашому серцю ссученою гопотою.
    Тою,що по стосімнадцятій загулювал

а,а на зоні бугром була.

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

Хоч я розумію,оце для Вас - як єлей

http://youtu.be/9vAeqav4O90

Шкода внтерана,але ж він сам то собі завоював.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):haha:

Ну ви наївні...

12. BastardO

Ну тоді звідки візмется така пенсія ?..

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви почитайте те, що писав Дальнєвосточнік, а потім я і тоді зрозумієте в чому фокус-мокус.

У нас така система пенсійного забезпечення, що заробляють пенсію одні, а отримають інші.

Ціла категорія службовців не знають що таке пенсійні відчислення, а пенсію отримують в рази більше, ніж ті, які своїм горбом працюють на мінімалку.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну, по перше, не хайтек а гайтек. Англійське слово high читається українською як "гай", в англійській мові нема звуку "х".
    По-друге, не обовязково суднобудівництво і літакобудування. Щодо останнього то монополію міцно тримають США з Боїнґами і Франція з Аеробусами.
    Німечина, наприклад немає цього всього, а є одною з передових економічних потуг. Так само Японія.
    А для України не це є головним. Української держави нема. А без цього нічого іншого не вийде.

15. BastardO

ну,окай.виправим систему,у вас буде пенсія в 1000 у.о. ?..

---------- Додано в 16:51 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

Гепі Бездей, йопт :)))
    Ну то до прикладу було.

Тоді де ми живемо ???
    Це і Є Україна .
    В 1991 році були в 20-ці найрозвинутіших держав світу по оцінці Бундесбанку ,зараз теж перші ,тільки з кінця.
    Хто у цьому винен ?..
    Можу поспорити - москалі,жиди,рептилоїди із сузіря Оріону. Тільки не ми , НЄєєєєє. Ми сама розумна нація на планеті за усю її історію .Тим більш трудолюбиві які ...
    Самі обісрались ,самі і смердимо. Але когось іншого так легко звинуватити у смороді.

16. Pedro

Найкраще характеризує це географічне утворення Ромко. Соррі, я йому не конкурент. Повернеться на форум, попросимо його ще раз охарактеризувати...:good:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому ні? Я хотів би лиш одне: хай мені виплатять на пенсії те, що я перерахував, працючи з 17 років.

І так кожному.

18. Pedro

Я б українців, а особливо західноукраїнців (на мою думку це одне і те ж) не звинувачував би.
    Очевидно в цей час вас ще не було на світі, тож нагадаю. На перших президентських виборах комуняка Кравчук набрав 60% голосів. До Верховної ради від Галичини не попала ні одна смердяча комуняка. Схід же вибрав майже 100% комуняк.
    А був би першим президентом будь-хто з демократів на кшталт Валенси з неповною середньою освітою, але хто б зламав хребет комунізму, вірю, Україна мала б зовсім іншу форму. Швидше всього і географічну.
    На жаль, українців в Україні меншість. Більшість є москалі, хахли і креоли.
    Ось їх і звинувачуйте.

19. BastardO

можна було і не питати :facepalm:

20. Pedro

ОК, де я неправий? Ви ж звинувачуєте всіх, в тому числі, заахідноукраїнців, в тому срачі. Що вони повинні були зробити коли вони в меншості. Вони не вибирали комуняк, не вибирали Кравчука, Кучми, Януковича.
    Єдине, що вони могли зробити - це створити ЗУНР. Більше, абсолютно нічого...

а де твій аватар? :)