Можу запевнити вас, що почуваюся добре, попри усі життєві негаразди. У мене попереду довге життя, і зара воно наповнилося сенсом. Я самотній як людина, але не самотній духом, і від того спокій у моїй душі...
Збираю яйця у ліску, але відчуваю, наче в когось краду(( От, гадаю, піти та опитати сусідів, чи користуватися як трофеєм?
Однозначно - трофей. У пурєдних господарів кури у ліску не несуться Для заспокоєння сумління покладіть біля гнізда кусок хліба чи насипте жменю зерна
16 березня вийшов з каптьорки і знайшов папірця. Виявилася зелена автоцівілка закордонної поїздки. Я не розбираюся в них, але мала дати дії з 16 березня до 30 квітня. "Мабуть, комусь воно треба" - і почав шукати шляхи для повернення власнику. Одного попросив подзвонити в страхову і вияснити власника того поліса. То те, то се... Але помічник різко зупиняє якусь машину, бо по марці визначив того потерпілого. А він навіть не збагнув, що втратив документи. Кажуть, що достатньо і електронного вигляду на смартфоні, але ж... зрадів.) І я за нього. Якось видуло з кабіни сильним вітром тодішним, як гав ловив.) Обіцяв щось привезти з Німеччини... Відчуваю, щось смачне привезе... або ні.... гублюся у мріях))
Посадив кота до кролячої клітки, бо бігає до сусідки та кричить, що гвалт..., сусід обіцяв прибити Мурчика(
Сплю на килимі під трьома шарами царати, під головою рюкзак, над головою місяць розганяє хмари. Свіже карпатське повітря пьянить, тепле повітря лоскоче ніздрі. Відчуваю, що засинаю. На добраніч!
Не спиться.... Місяць не дає спати, чи що? Відчуваю себе Тошкою-картошкою із серіалу по тб) Бачила б мене моя мама... Я ж сказав, що влаштувався добре( , а сам... Пива захоілося. Добре, що запасся) Погуляємо)
ХМ... Такий яскравий місяць.. Таке треба бачити... Хмаринки підпалили під місяць і той вималюмав на них: " Спи вже...")
Ви влаштувалися на вулиці? Але ж перед світанком відсирієте та промерзнете. Одежа буде сира...спати в листопаді під зірками не годиться.
Так і було до того, поки я не приїхав. Дощ, туман і вологість... тепер сухо. Ой... от ходять люди по ночах... чого питається? Пригод шукають( и заснути не дають(. Колись на азовському морі теж були шторми і все покривається вологим розчином, якби не закривався великою царатою)
До речі, @Коммунарец, десь була розмова про дату грандіозного шухеру, котрий Ви нам вкотре заповідали. Лєнь шукати, але то мало статися десь на початок літа. Ну і шо? Де ці Ваші кабздєци?
У мене на сходах два таких самих кавуни вже два дні лежать. Ніхто вже не хоче... А Коммунарець тоді і справді проповідував якийсь армагедон.
та я пам'ятаю... Кавунів точно вже не хочеться (теж 2 шт під вишнями лежать). Їмо-їмо.. Коли чоловік купував їх на базарі в сусідньому селі, продавець спитав, серйозно так: "Консервуватимеш?" Я мало не випала з машини від сміху.10 самих великих кавунів з кучі вибрав))
Тут два варіанти) Те, що люди кажуть і що я пророкував... Перший - то таке... А я тільки проводив розвідку , як людиг до того, що скоро буде( дещо мало статися у квітні, але короновірус змістив події. І ось маємо... Читаєте? WAR... Але дату тепер не скажу, бо маєте бути готові, якщо готувалися, а якщо не готувалися, то яка вам різниця, буде чи ні, і коли,( Затамуйте подих і не ворушіться!!!