Відчуття того, що скоро треба буде ховати дрова, які я скирдував на дворі((. Сьогодні бачив, що люди возять дрова - кажуть, що морози будуть, а також пиляють і ріжуть навіть там, де все є в хаті.
Вчора подивився, як Путін перетворює Крим у плацдарм для нападу на ... Якось моторошно, але відчуваю, що час його збігає. Залишилося тільки вижити. Це ж як треба бажати влади, щоб знищувати людей????? Та що поробиш, якщо ті люди раді здохнути за нього, або ще страшніше - щоби знищивши його - самим трапити у халепу. Порада: мудрець радить не лізти у бійку між зграями чудовиськ, але гострити зброю у душі своїй, щоб не здолати ворога, але відбитися від нього, а він сам собі знайде шибеницю на осині. Зброя - то мудрість Божа, а щит - то захист від Божої матері.
Задоволення своєю роботою. Люблю її. Как говорят у нас в Одессе: "Только чокнутая может любить эту специальность"
Після місячної фруктово-овочевої дієти відчуваю себе левом Алексом... Починає м'ясо вважатися навколо...р-р-р
Відчуваю себе тим, з фільму, який при СРСР план перевиконував на 300%, а потім влаштувався до приватника. Так ото я перший день вийшов на роботу, а вже зібрав грошей стільки, скільки інші за день збирають. І головне - я ж нічого вдіяти не можу Попросив небо збавити оберти, щоб не викликати заздрощі інших.
Коли йшов із Запоріжжя до Мелітополя, то побачив заправку- бензоколонку. Згадав фільм "Королева бензоколонки" і у всіх хотів взнати, чи та це була бензозаправка де Румянцева грала? Там зараз ще пам'ятник стоїть шоферам ВОВ- у вигляді полуторки. Фото пізніше покажу. Так ось, відчуваю себе королем солярозаправки. ))
Відчуваю себе білогвардійським офіцером, який грає у "русскую рулетку" з пістолетом від бензоколонки. Такий лічильник - без поділок проміжних, і невідомо, коли і як перескоче на наступний показник. Від того залежить - хто кому винний. Я - колонці, чи вона мені в кінця робочого дня. Можна вигравати, але пригониться якийсь ... останній клієнт- і вже винний 20 гривень, так може до 30 бабахнути... якщо шмарклі жувати) Не скучно...
Відчув неабияке полегшення після закінчення гри в рулетку. Продав більше 600 літрів солярки і вийшла бойова нічия в мою користь. Бо 5 гривень заробив на чай. Йду додому спати. Надобраніч!
Тиждень тому за солярку розплачувалися 200 і 500 купюрами. Вчора 50, 20, 10 та 5... Відчуваю, що треба молотка принести, бо напевно скоро будуть нести котів-копілки
Власник приніс старого тепловентилятора. Включив його. Через дві хвилини зуби почали цокотіти... Включив свого обігрівача. Зігрівся. Відчув себе розумним.