Добрий день,любі дорогі друзі! по-перше на "ти" - вибачте, але на форумах прийнята форма спілкування на "ти" до всіх учасників і не є спробою sexual harassment. Якщо ні, то я "барышня с понятиями" обіцяю виправитися. по-друге в тебе не тільки світло в кінці тунелю не з'явилося, а й тунель не на шляху
ну-ну, цікаво Я, мабуть, мовчки спостерігатиму за цим експериментом. Ви, бачу, баришня бойова, коли що - сама відіб'єтеся
Не знаю, на яких помийках Ви світилися досі, а на нормальних форумах існують нормальні загальнолюдські правила спілкування. Цебто, на "ти" звертаються або до добрих друзів, або до набагато молодших від себе за віком або ж до тих, котрим зараз хамити будуть)))
Ну наблюдать не за чем, экспериментов не будет, так как на форум пришла для приятного общения, а не для бойни, еще и с мужчиной. Заранее признаю свое поражение. Кстати, не могла зарегистрироваться полгода, ник не пускал. Наверное то был знак 1. Ошиблась подумав, що друзі добрі 2. Набагато молодший 100% 3. Упаси меня Господь, дожив до седых волос, начать учиться хамить. Зачем? По сабжу: Що зараз відчуваю............ розчарування, душевний біль, неприємність і сльози... але як казала Леся Українка - Так! я буду крізь сльози сміятись, серед лиха співати пісні, ....... (с) Скорее всего я неправильно пошутила, и не была понята, со своим одесским юморком (посыпаю голову пеплом), но мои львовские гены подсказывают, что сказать гостю "на яких помийках Ви світилися досі" не есть корректно.
Я вже не буду виясняти наскільки саме) Але і у мене вже немало сивих волосин. ВЖЕ вибачаюся за таку, м"яко кажучи, некоректність. Але, як назвати ресурси, де всі до всіх звертаються, як до собутильників? Я на таких не бував.
Плюньте Ви на ті свята! Завжди вони невчасно - саме засмучення Влаштуєте собі День Валентина тоді, коли буде зручно.
душевний спокій, таке свято чудове. Весна стукається на поріг! Сьогодні Стрітення Господнє, Тому і привітання Всім дарую щедро я сьогодні! Нехай застилає неба синь Туман важким покривалом, Сяяння віри і святинь Щоб світити не перестало!
Гадав, що буде все... Але виявилося, що не зовсім, а навіть дуже і дуже... Ледь не ступив... Але на ніч почув гороскоп на завтра "Отримаете відповідальність за нову справу, що впаде на вас раптово". Ось і на, тобі.... допригався(( А хіба вже раптово?