Відчув де жавю... А взагалі нікому не можна вірити. Бо немає людини, яка б не думала на свою користь. Коли кажуть, що в тебе вірять - то це означає, що мають сподівання на те, що йому від того щось перепаде. Решта варіантів - відійде, бо не поставить на нього, або підставить ногу, щоб не випередив кого не треба. Можна вірити тільки тому, хто на небі. Бо у Нього все є. Від поради до здійснення бажаного. Але треба вірити.
Я дозволив півню погуляти зі своїми курками, а сам приготував пиріг на "чудо-сковороде". Сусід бігає по садку за своїм півнем. Відчуваю, що останньому не довго залишилося бігати за курками.
У них теж хобі поза робочого часу. Колись натрапив на купу різних малюнків на сайті "Я плакал" на тему різних у виконанні цієї трійці. Потім почав створювати з них мультики. Але на очі вже тяжко - 20 років за компом дають себе знати. Можете глянути "12 ульев" То було в 2011 році. Якось почав ще робити один, може взимку дороблю, якщо все буде добре.
Нащо багато заробляти, щоб потім викидати на цигарки, алкоголь та розпусту? Беріть стільки, скільки потрібно - і вистачить на усе життя.
Автор : Руслана Дудич. Ще її поезія тут : Поезія Руслани ДУДИЧ :: Гарний настрій Ніколи не був особливим ні любителем ні знавцем поезії. А тут - зачепило...
Дратує, коли українські політики постійно промовляють слово "Росія" відносно до Великоросії. Надіслано від мого NXA8QC116, використовуючи Tapatalk
Дикий, ворожий та войовничий південь по відношенню до Північної Європи найбільше сконцентрований у Берліні, Києві та Москві. #міжморя
@HalynaOdessa Галино, щоб привітатися нас запросили сюди Доброзичливі балачки -33 ... до речі, там на Вас чекае цікаве припущення стосовно наших з Вами відносин.