Племінник перейшов у другий клас і вже вміє рубатись із зомбаками у майнкрафті ~ а я рутнув андроїд пристрій і не можу налаштувати едхок вайфай з'єднання із джойкуспот преміум на нокіа
Ностальгію по щасливим безтурботним часам, коли грав у "Діабло" років з п'ять і все було неважливо, крім того, щоб вижити. Тепер це реальність... Треба вижити.
Казала моя мама: "більшість чоловіків до самої смерті діти. Тільки іграшки вже інші". Якось у своєї подруги спостерігали, як її 35 річний нежонатий хлопчик не грав сам, а дивився в ютубі, як хтось один грає і підтримували цього гравця сотня іншіх придурків, ще й грошики присилали.
Як в арміїї. Мама завжди права, навіть тоді, коли не права. Переконати маму, що вона не права - для мене це найтяжча неможливість. І це буде лаз для декого, щоб ... Але це інша історія (с). А ще на роботі грали в "Казаків". Ну то ващееееее.....!!!!! Відділ ГК> VS< відділ ГТ
Грає в ретро-гру. В таку, що були ще на ТВ-приставках, де герой проходить різні уровні, таке інше. І дивляться за цією грою хлопчики і переписуються між собою, "боліють" як за футбол,і грошики інколи кидають, для підтримки...) Вбивання часу, поки прийде мама і насипить їсти. Інфантільні діти, яким нічого не треба. Так доживають до артрозу і хондрозу за компом, а життя йде повз. Кажу чесно, була шокована.
СБ на базі с775 більше "смокче" ніж заробляє, с370 не справляється із основними програмами, СБ із інтел атом вже у дорозі #ПК
Пилка зовсім не хтіла пиляти. Якась квола - ледь тягне. Зняв повітряного фільтра: пиляв потім колоди, що наче буревій нещодавній по Україні йшов. Відчуваю себе великою скотиною, бо вчора пнув пилку... Але ж могла і сказати - поміняй фільтра! Думай за всіх...
Нема настрою. Чи ці довбані политичні новини так впливають, чи літо спливає...Осіння хандра. Что такое осень - это ветер Вновь играет рваными цепями, Осень - доползем ли, долетим ли до рассвета, Что-же будет с родиной и с нами? Припев: Осень - в небе жгут корабли, Осень - мне бы прочь от земли, Там, где в море тонет печаль, Осень - темная даль.
Дивне відчуття. Є люди, які у мене вірять, більше, ніж я сама. Не розумію, чи вони мене переоцінюють, чи я себе недооцінюю. З цією невизначеністю треба щось робити)