Ну вчора випив грам 100 мартіні, десь рік тому домашнього вина горнятко, в 2013 одна коліжанка зробила дуже хороший коктейль після заварухи на Грушевського, а в 2011 на другий день після Івана всосав десь дві три плящинки коньяку, але видно якийсь несвіжий був, бо мене стошнило
усього лиш одна фраза: "ти знайшов/загубив 100 тис баксів" - здатна миттєво та кардинально змінити настрій
коли пані буде засмучена, нехай пані собі повторяє .....Я знайшла 100 000 баксів....Я знайшла 100 000 баксів
ой пані може не тільки повторювати, але й справді знайти минулого літа я якось знайшла у своїй сумочці цілісінький конверт з грошима то був конверт із зарплатнею, котрий я невідомо скільки часу тому кинула у сумочку коли була заклопотана, та й забула про нього. А він там благополучно й загубився, бо усім відомо, що жіноча сумочка - то бермудський трикутник І от якось шукала я люстерко, та раптом рука натрапила на якийсь щільний паперовий пакунок... ото була мить справжньої нежданої радості
Насправді таке з жінками буває, от моя весно є . Я б сказав шо люди на зарплаті, особливо ті які витрачають її всю, або чуть більше, вони як наркомани залежні від чергової дози... Взагалі то є люди за гроші здатні на все, дехто навіть шо день на роботу ходить...