то велика ідіотська вдача травонутися у друге чаєм... Мабуть не просто так мені ті всі ароматизовані хімічні чаї недовіру визивали... відчуваю себе зеленою склизькою гусінью... яка гидота той грінфільд з ароматами барбарисок, якого дідька мій хлопець його притарабанив? (просила купити смачного чаю, оскільки весь позакінчувався дома - припер цю гидоту) то не чай а якась хімічна зброя
Давно відомо, що російське вбиває. Купуйте українське ! Відчуваю, що треба піднімати ціни за свою роботу
можливо))) зазвичай я купую й чай й каву, а от попросила хлопця свого - купив, та щей обідився що я на нього нагарчала. чо го ж він такий неуважний?
Привет из Харькова! Давно не отписывался. У нас все хорошо ). На этой неделе только один взрыв - взорвали какой-то магазин на ул. Рымарской (многострадальной). Еще нашего недостреленого мэра хотели засунуть в мусорный контейнер, но он, редиска, забаррикадировался мешками с песком. Пришлось совать в мусорку депутата из регионов. У его охранников выдался неудачный день.. А так все нормально. Свет иногда вырубают, но в больше части есть - работать и жить не мешает. Думаю, сейчас, когда зайдут морозы, будет хуже. Газ, вода, все есть. Купил свечек кучу, аккумулятор, и налобные фонарики. Не будет света - зато романтика :D Всех с наступающими!
Привет! И Вас с наступающими А вы заходите в тему "поКулуарите" Харківські кулуари - 20 http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=106819
О так!!Я взагалі не розумію,хто може пити цей чай.Мене від його тільки запаху нудить ---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ---------- А я вчора,коли почав падати сніг тішилася як дитина.Так класно і гарно на вулиці було,що я навіть на зупинку швидше вийшла,щоб прогулятися трішки)))
Так, так сніг та морозець додає настрою, новорічного та святкового, хочеться вже ялинку та прикраси в хаті робити!
маючи таку аву можна взагалі повіситись Bastard, міняйте на щось позитивне. Позитив притягує позитив .