Смотрел Россия24... Гонят теперь на Штаты, что те чернокожих притесняют. Они в Раше че, совсем дебилы - у них президент - черный!
Вчора був вражений до глибини душі) Почався ремонт дороги Сокаль-Червоноград, при чому так серйозно, системно і з "важкою технікою" тьфу-тьфу щоб не зглазити Я хвилин 15 радісно матюкався ---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ---------- Не варто в перших пяти повідомленнях пропонувати "полизати ". Колись одна пАдруга дала мені почитати свою переписку на Мамбі, то жах, 90% саме таку хрєнь і пишуть
LOL , я залився і усьо круто ( поки-шо) Перенесіть у відповідну тему, хто вивалює шо робити, бо я не вивалюю
так то воно ТАК. Але ж починати хочеться на позитив! З початком зими! Пepвый снeг шагал тихонько, Под снежную симфонию. И напевал мелодию знакомую, Слова сложились из снежинок. Природа: первый снег шагал тихонькоНачни все с белого листа, Под снежную симфонию. Невзгоды, их заморозят гномы, Обиды лягут под сугробы. Впусти любовь, как первый снег, Под снежную симфонию. И отогрей заледеневшее сердечко, Перебирая клавиши из льдинок.
бльо да ві тут оказівается ватники все темі завязані на РФ главное божество великий Путьин и пишите безграмотно по украински, хоть бі буквар откріли почитали и єти люди назівают Восточную Украину ватой