треба! і заснути ) я можу за компанію))) бо маю гумор, хоч зуб не болить ---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ---------- було б гірше, якби від людей) а так, то все передбачувано...)
З тисячі тривень.Як що я правильно зрозуміла ---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ---------- Дівчатка я вас підтримую
Беріть мене третім. В мене сьогодні теж гарний настрій. І, тим більше, обіцяв виставити terRen, пляшку за привітання. А я мужчина серйозний і свого слова дотримую. Маю гарний коньяк і цукерки.
Це вже прогрес, значить одужання не за горою. А спати хочеш? А працювати? Кажуть, що людина є абсолютно здорова (три невід"ємні ознаки абсолютного здоров"я), коли постійно хоче їсти, спати і нічого не хоче робити.
Значить зі мною щось не так їсти хочу коли проголодаюсь, спати - коли вже дуже втомлена, а робити - постійно, лише сил не завжди вистачає
Відчуваю що заблукаю)) Люди добрі підкажіть будь-ласка як із З\Д вокзалу добратись швидко в аеропорт! ну таксі це само собою а хто знае яка маршрутка ходить???
Розкажу про вчорашні відчуття, бо вони були такими дивними. Нахлинуло відчуття, що все - це кінець, і нічого доброго більше не буде в житті, і краще смерть, може вона щось прояснить. І я навіть не злякалась цим думкам.