О якби я була в такому образі то мені б точно не продали, та й щей б послали.. Я горілки не вживаю, і завжди в чудовій формі та гарному вигляді. А депресія мене не турбує на щастя!! А ліки не тільки антедеприсанти виписують за рецептом, а набагато інші теж лікар назначає та виписує рецепт! ---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ---------- Ні хабара я не давала, просто гарно попросила, купувала ліки дитині бо захворів, а рецепт забула в дома, от і виручили тай продали, це спрацював людський фактор. А от цікаво якщо б в Європі зі мною така склалася ситуація що забула рецепт а терміново потрібно, цікаво чи там би погодилися так продати
Прекрасна золота осінь!! Погода супер, якраз на природу та відпочивати і милуватися сонячними днями та вихідними!!
Відчуваю злість,злість за те, що нормальні пацани гинуть ні за що,а така гниль влаштовує показуху... Хоч би Бога побоялися чи що...Короче нема слів одні мати https://www.youtube.com/watch?v=PQeqmI-HfPw
таакий депресняк. на танках якийсь плановий ремонт. дибіли, як так можна, в суботу, в неділю, коли люди хочуть відпочити, убити когось.
ПізноЯ вже встигла там побуватиХоча ніхто не відміняв другого разу ---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ---------- Що це??