Що зараз відчуваю....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Templar, 26 бер 2011.

1. crisis

crisis Member

Сводки из Харькова.
    У нас сегодня был марш упырей. Пришло человек 50. На удивление шевелились менты - упаковали человек 20. В том числе какую то важную вагину из КПУ, которая орала на всю площадь, что Украина это не государство.
    Я удивлен что менты что-то делают - с самого начала событий они сидят на жопе, и мечтают о русских зарплатах. Когда у нас ОГА захватили, спас нас полтавский спецназ, а то бы была и у нас новороссия.
    Что дальше - не знаю. В городе куча машин с донбасскими номерами. Наш недостреленный мэр пока сидит тихо.
    Спаси Боже от новороссии и путина.

• Подобається Подобається x 4
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Якби не візит Геращенко до Харкова, то ваші менти знову робили б вигляд, що нічого не відбувається.

До речі, всіх кого запакували менти , вже відпустили.

• Подобається Подобається x 3
  3. crisis

crisis Member

• Подобається Подобається x 3
  4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Молодці!

5. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Виш хочете бути українцями, то підіймате жо... з диванів та на вулиці виходьте:uanew: відстоюйте свою неньку УКРАЇНУ!:uaflag:

• Подобається Подобається x 1
  6. crisis

crisis Member

Я не хочу быть украинцем - я и так украинец. Я родился в этом стране, и не хочу никуда ехать.
    Свою жо.. я поднял. На митинге был. Кроме этого помогаю волонтерам - примерно 3к гривен перевел. И буду еще переводить.

7. Finya

Finya enjoy the silence

• Подобається Подобається x 4
  8. Veselka alj

Молодець:empathy:!! То збирайте по більше молодців таких як ви, і вам і нам легше буде!!

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

Ви перевели тільки три гривні??о_О

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

Той кіт живий, бо погляд якийсь завмерлий?

9. elektronic

elektronic New Member

Здравствуйте!
    Чувствую полное раздражение.Недавно зарегистрировался на Вашем форуме чтобы попросить помощи в поисках кое чего,но создать новую тему не получается. [​IMG]
    Помогите дельным советом пожалуйста!

10. terRen

terRen Дуже важлива персона

Заспокойтесь :)
    Вам потрібно в розділ: Книга скарг і пропозицій
    тема:Важливо: Запитання, відповіді, підказки...

11. Veselka alj

А я відчуваю ще досі тремор та якийсь жах до чого світ котеться!! Вчора вечері їхала в маршрутці і побачила жахливу картину біля Автостанції №2 якийсь хлопець так збивав дівчину, вона вже непретомна була, а він підіймав її за волосся та далі лупцював, на щастя зупинилася якась машина і вийшли два молодики і почали з ним розбератися, а що далі було то незнаю, бо маршрутка поїхала. Але що ще там є зупинка і ніхто з людей не підішов та невтрутився в ситуацію. Як так можна знущатися над жінкою:dntknw::sad:

12. Saksoff

Saksoff миється в бані

да, бывают такие моменты в жизни, что хочется повесится(((как то не окуда даже берется это настроение, особенно обостряется осенью(((

13. avatarwin

и как часто , и при каких обстоятельствах?

14. Veselka alj

Це прояви депресії, вам треба знайти якесь лікарство, щоб лікувало вашу душу від таких думок!! І як тільки та думка закрадається в голову то втікати від неї всякими методами! Бо можете наробити собі біди...:hang1:

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я б навіть сказав - ліки!

16. Veselka alj

Антидепресанти...

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Антидипресанти тільки за рецептом.

18. Veselka alj

Без не купеш, в нас завжди можна домовитися, брала теж якесь лікарство і там вимагали рецепт, я гарно попросила і продали без!;)

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я б навіть сказав - ліки.

Напевно по вам було видно шо у вас депресія - мабуть ви були непричесаною, розхристаною, з напівпустою пляшкою горілки в руці.

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вилікувати душу "лікарства"
    не допоможуть.

Ну от...Європа починається з кожного з нас. Там домовились, там хабар дали, а потім бідкаємось чому у нас все так погано?

а де твій аватар? :)