Сводки из Харькова. У нас сегодня был марш упырей. Пришло человек 50. На удивление шевелились менты - упаковали человек 20. В том числе какую то важную вагину из КПУ, которая орала на всю площадь, что Украина это не государство. Я удивлен что менты что-то делают - с самого начала событий они сидят на жопе, и мечтают о русских зарплатах. Когда у нас ОГА захватили, спас нас полтавский спецназ, а то бы была и у нас новороссия. Что дальше - не знаю. В городе куча машин с донбасскими номерами. Наш недостреленный мэр пока сидит тихо. Спаси Боже от новороссии и путина.
Якби не візит Геращенко до Харкова, то ваші менти знову робили б вигляд, що нічого не відбувається. До речі, всіх кого запакували менти , вже відпустили.
Сегодня в Харькове народ собрался в противовес вчерашнему параду упырей. Если помните, их там было человек 80. Вот что сегодня. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=83SFkQJhZac
Виш хочете бути українцями, то підіймате жо... з диванів та на вулиці виходьте відстоюйте свою неньку УКРАЇНУ!
Я не хочу быть украинцем - я и так украинец. Я родился в этом стране, и не хочу никуда ехать. Свою жо.. я поднял. На митинге был. Кроме этого помогаю волонтерам - примерно 3к гривен перевел. И буду еще переводить.
Молодець:empathy:!! То збирайте по більше молодців таких як ви, і вам і нам легше буде!! ---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ---------- Ви перевели тільки три гривні?? ---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ---------- Той кіт живий, бо погляд якийсь завмерлий?
Здравствуйте! Чувствую полное раздражение.Недавно зарегистрировался на Вашем форуме чтобы попросить помощи в поисках кое чего,но создать новую тему не получается. Помогите дельным советом пожалуйста!
Заспокойтесь Вам потрібно в розділ: Книга скарг і пропозицій тема:Важливо: Запитання, відповіді, підказки...
А я відчуваю ще досі тремор та якийсь жах до чого світ котеться!! Вчора вечері їхала в маршрутці і побачила жахливу картину біля Автостанції №2 якийсь хлопець так збивав дівчину, вона вже непретомна була, а він підіймав її за волосся та далі лупцював, на щастя зупинилася якась машина і вийшли два молодики і почали з ним розбератися, а що далі було то незнаю, бо маршрутка поїхала. Але що ще там є зупинка і ніхто з людей не підішов та невтрутився в ситуацію. Як так можна знущатися над жінкою
да, бывают такие моменты в жизни, что хочется повесится(((как то не окуда даже берется это настроение, особенно обостряется осенью(((
Це прояви депресії, вам треба знайти якесь лікарство, щоб лікувало вашу душу від таких думок!! І як тільки та думка закрадається в голову то втікати від неї всякими методами! Бо можете наробити собі біди...
Без не купеш, в нас завжди можна домовитися, брала теж якесь лікарство і там вимагали рецепт, я гарно попросила і продали без!
Я б навіть сказав - ліки. Напевно по вам було видно шо у вас депресія - мабуть ви були непричесаною, розхристаною, з напівпустою пляшкою горілки в руці.
Вилікувати душу "лікарства" не допоможуть. Ну от...Європа починається з кожного з нас. Там домовились, там хабар дали, а потім бідкаємось чому у нас все так погано?