Клас, і я б теж так хотіла!! ---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ---------- Париж то моя мрія, думаю що колись вона здійсниця! Тепер ви покажете нам свої світлини з відпочинку!!
Взагалі-то "моря" - це теж подорож, але для "урбаністичних" подорожей в англійській мові є навіть окремий термін - citybreak.
Тут йшлося про лежання під палючим сонцем, якщо брати все до уваги, проїзд з одного краю міста в інший, теж подорож...
щастя і умиротвореність) я виспалась))) і вже дещо навіть зробила, йо) ---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ---------- Оо, Дзеко, бажаю гарного відпочинку!
Сиджу з початою пляшкою саке та нежиттю й розумію як я те все ненавиджу: нема в мене вже толерантності та подібного мотлоху, а ось тільки жорстокість. Жорстокість до тих милих до ухїння персонажів що знову завели свї трикляти мітинги на площі у нас,у харкові. Я колись тут висловлювалась у інщій темі, що пам"ятник сортиронму покажчику на головній площі нашого міста можна й лишити на потім - прибирання його. А ось зараз даже хочеться щоб той вказівник на сральник демонтували к хєрам, як і усі ті домальовки до табличок, що вказують, що у цьому будинку мешкав герой радянського союзу. Нехай будуть ті таблички - мож рідним тієї людини то буде приємно, а ось колорадки - капець та фініш. Гидота. в базелі та люцерні були? раджу у базелі зайти у невеличкий музей фармацевтики на Тотенгесляйн та в музей играшок. та ще завітати до музею неба - Аугуста Раурика, якщо не були там.
В Люцерні був. Це взагалі ідеальне місце для мене. І там нема проблем що подивитися - вистачить на все життя.
там один міст чого вартий! єдин, що длямене цього разу було не дуже приємним враженням, так те, що Базель мене здивував локальною філією харкова в плані сміття навкруги, коли ходили дивитися ферверки на день незалежності - я такого раніше не бачіла там (хоча моя родичка каже, що за 10 років місто котиться в цьому плані) та появою довбнів на дорогах. Оскільки останній раз я у Швейцарії була аж (мамо рідна, ото я старуха) чотири роки тому і єдине негативне - то були араби у кляйн базелі, дуже багато арабів у порівнянні з більш ранньою подорожжю туди.
Ну не тільки араби, взагалі вавилонське стовпотворіння. Всіх рас порівну, навіть не скажеш кого більше кого менше. Зате ніхто не відчуває себе чужинцем. Сміття не бачив.