Що зараз відчуваю....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Templar, 26 бер 2011.

1. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Клас, і я б теж так хотіла!!

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

Париж то моя мрія, думаю що колись вона здійсниця! Тепер ви покажете нам свої світлини з відпочинку!!

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Атож. Рим, Цюрих, Париж - улюблені місця для відпустки.

• Подобається Подобається x 4
  3. terRen

terRen Дуже важлива персона

Так, знаю!:yes: Подорож - набагато кращий відпочинок за всі моря!:) Принаймі для мене!:i-m_so_happy:

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Взагалі-то "моря" - це теж подорож, але для "урбаністичних" подорожей в англійській мові є навіть окремий термін - citybreak.

5. terRen

Тут йшлося про лежання під палючим сонцем, якщо брати все до уваги, проїзд з одного краю міста в інший, теж подорож...;)

6. avatarwin

у мене також деколи такі галюнікі бувають коли обкурюся, то у космос лечу то в Париж відлітаю

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це просто чудово. Враження такі ж, а дешевше в 10 раз.

8. Finya

Finya enjoy the silence

щастя і умиротвореність) я виспалась)))
    і вже дещо навіть зробила, йо)

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ----------

Оо, Дзеко, бажаю гарного відпочинку! :good::yahoo:

• Подобається Подобається x 3
  9. Rentari

Rentari руде дурко

Сиджу з початою пляшкою саке та нежиттю й розумію як я те все ненавиджу: нема в мене вже толерантності та подібного мотлоху, а ось тільки жорстокість. Жорстокість до тих милих до ухїння персонажів що знову завели свї трикляти мітинги на площі у нас,у харкові.
    Я колись тут висловлювалась у інщій темі, що пам"ятник сортиронму покажчику на головній площі нашого міста можна й лишити на потім - прибирання його. А ось зараз даже хочеться щоб той вказівник на сральник демонтували к хєрам, як і усі ті домальовки до табличок, що вказують, що у цьому будинку мешкав герой радянського союзу. Нехай будуть ті таблички - мож рідним тієї людини то буде приємно, а ось колорадки - капець та фініш. Гидота.

в базелі та люцерні були?
    раджу у базелі зайти у невеличкий музей фармацевтики на Тотенгесляйн та в музей играшок.
    та ще завітати до музею неба - Аугуста Раурика, якщо не були там.

Останнє редагування: 19 вер 2014
    • Подобається Подобається x 3
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Спочатку треба демонтувати вашого Гепу, тоді і того болванчика знесуть

11. Bastard

Bastard Well-Known Member

"Аскорбінки" прилетіли ))))

12. terRen

Bastard,:) у вас вирішилось квартирне питання?

13. Bastard

Bastard Well-Known Member

Звичайно, що ні.
    Все стало навіть гірше(((
    Правда, what goes around, comes around ;)

14. terRen

Шкода, :sad: але є таке...
    Тримайтесь :good:

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Што? (с)

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Люцерні був. Це взагалі ідеальне місце для мене. І там нема проблем що подивитися - вистачить на все життя.

17. avatarwin

попрошу усі фото в студію

18. Rentari

Rentari руде дурко

там один міст чого вартий!
    єдин, що длямене цього разу було не дуже приємним враженням, так те, що Базель мене здивував локальною філією харкова в плані сміття навкруги, коли ходили дивитися ферверки на день незалежності - я такого раніше не бачіла там (хоча моя родичка каже, що за 10 років місто котиться в цьому плані) та появою довбнів на дорогах. Оскільки останній раз я у Швейцарії була аж (мамо рідна, ото я старуха) чотири роки тому і єдине негативне - то були араби у кляйн базелі, дуже багато арабів у порівнянні з більш ранньою подорожжю туди.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну не тільки араби, взагалі вавилонське стовпотворіння. Всіх рас порівну, навіть не скажеш кого більше кого менше. Зате ніхто не відчуває себе чужинцем.
    Сміття не бачив.

20. Olenall

Olenall миється в бані

П'ятниця - всім гарних вихідних!

а де твій аватар? :)