Мабуть, як і всі українці я відчуваю, що мою і без того розхристану Україну терзають і вбивають ворожі війська....Молюся за вас, солдати!
Літо бабусь - кажуть німці, літо Святого Мартиніка - кажуть французи, Баб'є лєто - росіяни. А у нас кажуть молоде бабине літо. Сезон тепла, павутиння та грибів. З останніми будьте обережні, є допога у вигляді страховки Випадок Турбота, вона турбується про нас в часи дозвілля теж
А Я відчуваю бадьорий настрій! Сьогодні дуже чудова осіньо літня погода. Завтра вже перший день осені, сподіваюся що вона буде теплою та золотавою!!
Втому від постійної тривоги. У нас біля Сільпо стоїть намет де збирають допомогу для АТО...скупилась, віддала, дала гроші....і розревілась на "дякуємо". Це не мені "Дякую" - це я дякую тим, хто захищає зараз мене від тих покидьків....
розчарування) у планах було набрати 1000 і потім міняти аватарку, форс мажор (або терпіння не вистарчило )
так учора було свято, але з сльозами на очах. Якби рік назад, мабудь було б все по іншому, не було б таких втрат. Але сподіваймося та віремо
волей-неволей приходится просматривать российские каналы... из наших только "1+1 international" По нашему обычно "кварталят" с редкими новостями, по российским же - ничем не прикрытый пропагандос, граничащий с безумием... блин, не было бы инета и не был бы украинцем - сам бы поверил, что мы - страшные бандеравци! А слащавый Киселев все вешает... И после просмотра передачи о кумовстве наших политиков и других видных личностей, не могу избавиться от чувства отвращения ко многим из них: неужто ради наживы, корысти, полезных знакомств можно переступить через мораль, принципы и спекулировать детьми при этом... мрак
На скільки я знаю то справжні бандерівці спілкуються рідною українською мовою! ---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ---------- Та то тільки початок, і тішитися з того приводу поки зарано!
Ціль поїздки - займатися коханням і пити Каберне Савінйон, а також насолоджуватися живописом, архітектурою і поезією.
На ПМЖ? :gamer: Чи мистецтво кличе? А радіти є чому! ---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ---------- О, я прочитала думки!