Dzeko, то можна було б таке сказати про людину, яку б ви щойно почули, але мене ти бачиш майже кожен день на форумі, знач не в лісі я, і не в ...клубі...
Так,в'єтнамська зірочка і мені допомагає при головному болі...та й запах,як каже Дункан "ням-ням"але Обожнювати...
То якшо хтось там чутливий до сонця... Розібрали вже звіробій на молекули, цікаво, протипоказаннями аспірину хтось так цікавився.
Аспірин має здатність розріждувати кров, тому, як у кого незгортання крові, то аспірин протипоказаний. Приймають його для профілактики серцевих нападів 81 мг на день.
Сводки из Харькова. У нас сегодня сепаратисты вылезли на митинг. Узнав об этом, рядом собрался про-Украинский митинг. Так и стояли, рядышком. Людей немного было. Также вчера люди пришли в гости к тетке, которая ногами пацана-майдановца в метро добивала. У парня серьезная чмт, он - препод в вузе, кандидат наук. А тетка, кстати - врач. Не хочу ее фото постить. А вот фото людей, которые пришли к ней -покажу. В городе спокойно. Постоянно летают вертолеты. Часто садятся самолеты - наверное раненых привозят У меня дом прям под глиссадой впп. Вот.
Занепокоєння та безпомічність... Сьогодні знову повідомили про замінування однієї зі столичних станцій метро та кількох торгових центрів. Дістали вже ці витівки! Хочеться почуватися у безпеці!
чому мене ніколи ніхто не слухає. ще й негативні відгуки ставлять ---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ---------- ось коли ющенка всі на руках носили (бухгалтера банку, який знає що таке біла, чорна і сіренька бухгалтерія), я казав що він продасться і на другий срок не потяне. бо слимак. коли ті три олені ходили до януковича в гості під час бунту і чекали 4 години поки той поговорить з путіним. вже тоді стало ясно, що буде обмін - щось на владу. але всі казали, ой, та побісяться козачки з місцевими москалями і заспокояться. я відчуваю зараз те, що кажуть дитині, коли вона пхає руки до вогню - попечешся, а вона все рівно пхає. безнадія і тлін.
Сводки из Харькова. Настроение говно. За вечер над домом прошли 2 самолета, вчера было больше + вертушки. Везут трехсотых. Насколько я понял, прошла большая колонна техники, и людей из мордора, они сейчас и надавили. Что будет - не знаю. Но настрой поганый. В городе тихо. Все работает, все службы в нормальном режиме. Блин, львовяне...я не хочу жить в малоросии. В любой россии жить не хочу. Они ж упыри...