Що зараз відчуваю....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Templar, 26 бер 2011.

1. Finya

Finya enjoy the silence

о_О
    А що, по-вашому, можна?:haha:

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю, є такі люди, в перукарні сиділи, чи в нічному клубі.

3. terRen

terRen Дуже важлива персона

Dzeko, то можна було б таке сказати про людину, яку б ви щойно почули, :) але мене ти бачиш майже кожен день на форумі, ;) знач не в лісі я, і не в ...клубі...

• Подобається Подобається x 1
  4. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

Так,в'єтнамська зірочка і мені допомагає при головному болі...та й запах,як каже Дункан "ням-ням":haha:але Обожнюватио_О...

5. Finya

Finya enjoy the silence

Але втрете цьому дивуватись о_О

6. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

Вибачте,Фіня))))я така дивачка)))і чо я сі причепила до того обожнюю)))аж самій смішно:haha:

7. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Пише що блондинкам не бажано!:morning1:

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То якшо хтось там чутливий до сонця...

Розібрали вже звіробій на молекули, цікаво, протипоказаннями аспірину хтось так цікавився.

9. Olenall

Olenall миється в бані

кажуть, аспірін раніши приймали для профілактики

10. Аспірин має здатність розріждувати кров, тому, як у кого незгортання крові, то аспірин протипоказаний.

Приймають його для профілактики серцевих нападів 81 мг на день.

• Подобається Подобається x 2
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ще огірки та помідори консервують з аспіріном :facepalm:

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

ну для профілактики серцевих нападів

13. crisis

crisis Member

Сводки из Харькова. У нас сегодня сепаратисты вылезли на митинг. Узнав об этом, рядом собрался про-Украинский митинг. Так и стояли, рядышком. Людей немного было.
    Также вчера люди пришли в гости к тетке, которая ногами пацана-майдановца в метро добивала. У парня серьезная чмт, он - препод в вузе, кандидат наук. А тетка, кстати - врач. Не хочу ее фото постить. А вот фото людей, которые пришли к ней -покажу.

В городе спокойно. Постоянно летают вертолеты. Часто садятся самолеты - наверное раненых привозят :sad: У меня дом прям под глиссадой впп.
    Вот.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Здається країна вже бачила її портрет.

15. Olenall

Olenall миється в бані

думаю, що то дурниці - краще натуральне бродіння

16. Finya

Finya enjoy the silence

Щастяяяяя) В мене вiдходить знеболення:dance2:

17. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Занепокоєння та безпомічність... Сьогодні знову повідомили про замінування однієї зі столичних станцій метро та кількох торгових центрів. Дістали вже ці витівки! :ireful1:
    Хочеться почуватися у безпеці!

18. Fon

Fon whom how

чому мене ніколи ніхто не слухає. ще й негативні відгуки ставлять :sad:

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ----------

ось коли ющенка всі на руках носили (бухгалтера банку, який знає що таке біла, чорна і сіренька бухгалтерія), я казав що він продасться і на другий срок не потяне. бо слимак.

коли ті три олені ходили до януковича в гості під час бунту і чекали 4 години поки той поговорить з путіним. вже тоді стало ясно, що буде обмін - щось на владу.
    але всі казали, ой, та побісяться козачки з місцевими москалями і заспокояться.

я відчуваю зараз те, що кажуть дитині, коли вона пхає руки до вогню - попечешся, а вона все рівно пхає.
    безнадія і тлін. :sad:

19. crisis

crisis Member

Сводки из Харькова.
    Настроение говно. За вечер над домом прошли 2 самолета, вчера было больше + вертушки. Везут трехсотых.
    Насколько я понял, прошла большая колонна техники, и людей из мордора, они сейчас и надавили. Что будет - не знаю. Но настрой поганый.
    В городе тихо. Все работает, все службы в нормальном режиме. Блин, львовяне...я не хочу жить в малоросии. В любой россии жить не хочу. Они ж упыри...

• Подобається Подобається x 3
  20. Olenall

Olenall миється в бані

як вам наш прапор у Москві? Вражає!

а де твій аватар? :)