Можна вбити звіра і стати… імпотентом Часто звіробій вживають не тільки з лікувальною метою, а п’ють просто як чай, який, до речі, приємний на смак, колір та запах, тож і набув популярності. Але зловживати звіробоєм не можна! Не дарма ж він має таку грізну назву! Ця рослина може викликати у тварин серйозне отруєння, до нього чутливі вівці, коні, велика рогата худоба, особливо молодняк білої масті. Для людей рослина не така шкідлива, але через її слабу токсичну дію звіробій не можна приймати протягом тривалого часу — з’являться неприємні відчуття у правому боці та гіркота у роті, можлива кропивниця. Після прийому настою (чаю) з трави необхідно утримуватися від засмаги, адже звіробій підвищує чутливість шкіри до ультрафіолетових променів. Протипоказаний звіробій при вагітності, гіпертонії (в чистому вигляді, а от у зборі можна). Надто міцний чай викличе симптоми гострого гастриту (спазми і болі в кишечнику). Але найбільш підступний звіробій для чоловіків — при тривалому вживанні (від 3 тижнів і більше) може виникнути тимчасова імпотенція (і більшість навіть не здогадується, з чим це пов’язано). Але, на щастя, через кілька тижнів після припинення прийому препаратів, все нормалізується. Тож пам’ятайте, що лікуватися потрібно тільки з розумом! І тоді звіробій стане вашим помічником та рятівником!
ну це ж відносно... Але не тільки звіробій, але й будь які лікарські трави, потрібно приймати обережно, то факт
От же феськи язикаті, юні фітотерапевти. Шо складного - звіробою випити спробувати, набалакали тут. Ще ромашки можна, але вона як на мене більше як снодійне.
Та то ж я панночці написав у пригніченому стані. Та й про чоловіків теж не бійтесь, ніхто літрами цмулити не буде.
4-6 тижнів - це курс лікування. В когось просто поганий настрій, в когось ціла депресія, з неї довго треба виходити. А одна кружка відразу діє. Я себе відчуваю як на лекції в дитячому садочку)))
Найкраще випити чи взагалі декілька тижнів попити таке: склянку холодної води на столову ложку меду - розмішати до повного розчинення - залишити на ранок, а ранком випити і таку ж порцію закалатати і залишити на вечір, а перед сном випити те, що вранці приготували і так дальше. Значне покращення настрою, сну і від головного болю допомагає.