Що зараз відчуваю....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Templar, 26 бер 2011.

1. KOZACHKA MARUSJA

KOZACHKA MARUSJA New Member

muravey, а вам скажу таке: якщо ви вже приїхали і змушені бути в таких умовах, змиріться...від того що ви звикли до доброго життя, ми не можемо поміняти зарплати на порядок вище...а якщо вже так то треба апетити зменшити...не від доброго диття ми живемо на середні зарплати міста....

Стосовно "кинуть" на стажуванні, я дорожу і власною репутацієює, і репутацією роботодавця, і працюю над тим що це було добре для міста, ми не кидаємо людей...а якщо людина працювати не хоче і навчитись не можу вона сама це добре знає. Я в цьому місті живу, тут житимуть мої діти і брехати людями я не можу.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну да, "тікають" від рузького міра з рузькою системою координат в голові. По факту просто від порушення комфорту тікають.

Хоча я не бачу проблем якихось нових, по Львову такого мутного люду совалось достатньо і три роки тому.

• Подобається Подобається x 2
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зараз їх в рази буде більше.

4. KOZACHKA MARUSJA

KOZACHKA MARUSJA New Member

5. muravey

muravey Well-Known Member

Это прекрасно, что Вы - именно такой человек. Спасибо Вам за это, я ценю такую жизненную позицию и хотел бы, чтоб ей следовали все люди, повсеместно.

6. Finya

Finya enjoy the silence

7. Alias

Це давно повинно було статись.
    На цій війні гинуть переважно бійці з західних областей, а східняки або втікають ,або воюють на боці ворогів.

• Подобається Подобається x 3
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

9. crisis

crisis Member

Пишу из Харькова. У нас тихо и спокойно. Войны нет. Но есть тревога. Каждый день перед работой читаю новости. Нам вернули нашего недостреленого мэра, и в городе начались качели. Непонятные митинги, непонятные запреты. Через неделю зарплата, буду делать припасы. Бензин, продукты, медикаменты. На всякий случай.

Не верьте тем, кто говорят, что на востоке вас ненавидят. Весь Харьков жовто блакитний. Я недавно ехал домой, и попал в пробку на белгородке (привет землякам), потому что вешали украинские флаги, и собралось много людей. Они просто стояли у погрузчика, и махали проезжающим мимо. Молодежь понимает что происходит. Старики, к сожалению, не все. Но даже идейные в последнее время поменяли позицию. Мой отец, в райцентре харьковской области своими глазами видел чеченцев, которые убегали когда была операция в донецком аэропорту. Я не знаю, чем должен думать человек, чтобы считать чеченцев освободителями.
    Как то сумбурно получилось...

• Подобається Подобається x 10
  10. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Ну а коликтив, що зовсім -зовсім небуло позитиву??

11. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

моїми улюбленими словами були еліменти і степендія, тепер ще коликтив

12. terRen

terRen Дуже важлива персона

Сьогодні у подруги День народження,:give_rose: дуже гарно його провели,:cofee::cofee: скромно, затишно, відчуваю радість від того.

• Подобається Подобається x 4
  13. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Радісно аж до сліз!!

14. Kergudu

плакати хочеться. що можна ще відчувати, коли рідні тобі люди не хочуть більше жити разом.

15. Alias

А не хочеться плакати дивлячись як вони нещасні разом?
    Кінець їхнім відносинам може бути початком нового і кращого життя.

16. Kergudu

це не той випадок, не той вік

17. Alias

Батьки розходяться?
    Але ж у них є на це свої причини та й право у них є таке - вирішувати з ким бути і з ким не бути.
    Якби Вам не було погано і досадно - підтримайте кожного.

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ніжки болять і дихати важко
    бо гуляв, наївся "панатоне")

19. Alias

І хто тебе заставляв обжиратись на ніч і блукати містом кілометри накручувати?:)))

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

"панатоне")

а де твій аватар? :)