Що зараз відчуваю....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Templar, 26 бер 2011.

1. Bastard

Bastard Well-Known Member

Навіть, коли наслідком цього можек стати бомжацьке існування ( в буквальному сенсі) !?

2. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

розміняти квартиру - це ж не на вулицю піти) хоча я не знаю деталей цієї історії, тому не можу нічого радити

3. Bastard

Bastard Well-Known Member

так і не треба тоді писати.

• Подобається Подобається x 1
  4. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

не кусайтесь, все буде добре)

5. terRen

terRen Дуже важлива персона

Так-то-так, на те воно і особисте життя, але в рідні також є особисте життя, а житло одне, тому треба шукати розуміння, тим більше рідні люди.

Чужа сім"я - дрімучий ліс,:scratch_one-s_head: але ж має бути якесь тверезе порозуміння, щоб розміняти квартиру потрібна згода, і врахувати витрати, і що можливо буде придбати , щоб обі сторони мали особисте життя в окремих квартирах.
    Щоб потім один не залишився без житла, сім"ї, і не стали ворогами :sad:

6. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

http://www.dw.de/терористи-збили-лі...17706791?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml
    плакати хочеться :sad: ледь стримуюсь

• Подобається Подобається x 2
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мої сльози перейшли у велику злість і ще більшу ненависть до ворогів.

• Подобається Подобається x 3
  8. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Цей жах і це знущання з українського людства, коли вже закінчеться ця кара на наш народ.:cry:

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Відчуваю злість і безсилля від того, що я тут, вдома, а мою коліжанку з пологового виписувати не хочуть, заважають налагодити нормальну лактацію, тим самим натякаючи на винагороду собі в кишеню...І я не можу нічим допомогти..Хіба вишу в ФБ і з консультантом ГВ переписуюся:sad:

10. Відчуваю величезну злість на свою роботу. Не маю ніякого бажання на ній сидіти і з кимось спілкуватись

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

11. Alias

Тю, знайдіть собі іншу роботу якщо ця не подобається.

12. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Пригадайте щось приємне, таке що саме було звязане з вашою роботою, якісь приємні миті. А спілкуватися якщо нема бажання то помовчіть!!

13. ой, ще треба потерпіти сьогодні і ше один день і я йду. Саме найсмішніше, те що не я одна виявила бажання звільнитися. Куча людей звільняється..

нема тут що пригадувати((( 4 стіни, кімнатка розміром 1*2м

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

14. KOZACHKA MARUSJA

KOZACHKA MARUSJA New Member

КРИК ДУШІ!!!

Мучусь вже другий тиждень через те, яка я, здається сука. Може Друзі, хоч Ви мене розрадите... Я обожнюю своє місто, людей котрі тут живуть і взагалі. Останнім часом маю дуже багато співбесід з "біженцями" з Донецької та Луганської областей. Дивно себе почуваю, завжди старалась відпускати людину з співбесіди навіть якщо "ні" з позитивним фідбеком і т.д....а зараз мною на співбесідах з біженцями просто колотить...на обличчі написано все, що думаю то моя Влада (колега) каже "Забери вираз з обличчя)...так от про що я. В моє місто приїхала купа людей котрі ведуть себе дуже дивно. Ну про все по порядку, людей котрі тікають від війни…здавалось би…
    1) Проживання - їм надають безкоштовне житло, при цьому вони огризаються - "не комфортное, далеко от центра и т.д.
    2) Робота – приходять на співбесіду і тут:
    а) просять зп від 4000 грн і т.д.,
    б) посаду не нижче адміністративної і т.д.
    в) на російській з ними говори (хоч я в цих питаннях не принципова…хоч на китайській (якби я її знала)….
    г)Кажуть, що готові працювати,а на стажування не виходять, на дзвінок не відповідають…а потім «я передумала»….
    Коли мені було 18 і треба було годувати сім’ю, я працювала на двох роботах і крутилась як білка в колесі… Наші жінки коли хочуть вижити їдуть за кордон і ходять коло старих італійців…і там, ну самі все знаєте….
    а тут не зрозуміло Вони працювати хочуть чи просто отримати від держави допомогу…бо так склалось….
    3) Я не рахую чужі гроші… знайома працює в дорожезному салоні дизайнерського одягу, і що прийшли жіночки біженки і купила два плаття по 6 та 4 тисячі, звідки відомості про те, що то біженці не питайте це було підтверджено…

4) Чоловіки біженці взагалі окрема тема…мої земляки, козаки їдуть туди воювати а Вони тікають сюди? Як це називається? Зараз може загинути (не доведи Господи!!!) кохана людина, брат, кум і т.д….а ви відсиджуєте в теплих хостелах ...

Не знаю…я розумію, що коментарі до цього можуть бути жорстокі…але мені просто складно змиритись та змовчати. Завтра через те, що їм не буде де працювати вони почнуть красти, грабувати?
    Чому б не зробити розумно: відправити їх на ферми працювати в полі, будувати будинки, поратись в полі, будувати своє… Наші діди та прадіди після Сибіру починали з чистого поля…не було нічого…сьогодні є все!
    І на останок: Чи тікала б я з своєї землі, якби таке було тут? Ні не тікала б, поїхала б, в село…за Перемишляни де немає ні дороги ні Інтернету і жила б «спочатку», завела б курей…і посадила бульбу… бо паразитувати на чужому я не можу…

А любити Львів і «бандерівців і хохлів» котрі тут живуть треба було в часи добрі, світлі, а не тепер коли все зле. Так ми милосердні ми добрі, але ж не дурні?
    Вперед прошу пробачення в тих кого образила чи зачепила поганим словом, нікого не агітую, не прошу прислухатись, прошу лише думати, будьмо уважні, мудрі!

• Подобається Подобається x 6
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так вони ж круті. В них на Донбасі всі комфортно живуть в центрі і мають високу зарплату.

Я би був принциповим.

Ну знову ж таки, вони ж круті, не то шо якісь гастарбайтери західні.

Жорстокі по відношенню до кацапів. Ну заре толерасти розкажуть як краще. День російської мови може замутити.

Ну і знову ж таки - вони круті. Хай купують, значить мають багато грошей з собою шоб не працювати.

Так вони ж не хочуть.

Ну й дарма.

• Подобається Подобається x 2
  16. Alias

Не ведіться на їхні умови. По-перше вони самі сюди приїхали
    2. Ніякого спілкування російською. Не вірте, що вони не розуміють української.
    3. Будете з ними загравати - побачите скоро на нах колрадські стрічки і мітинги.
    Це ще те шобло.
    Бережіть своє місто від такого контингенту.

17. muravey

muravey Well-Known Member

KOZACHKA MARUSJA, я вам скажу одну вещь про стажировки - в Запорожье очень распространенная практика текучки кадров, т.е. людей берут "на испытательный срок" и вообще не платят денег, а потом по его истечении просто берут следующего. Страх быть кинутым, "как дома".

Если люди привыкли получать 4+ тысячи гривен, нельзя их в этом винить - перестроиться на зарплату в 1,5-2 будет сложно.

Вчера моя жена была в центре соцзащиты (сами пригласили и предложили некую помощь, "но только сегодня и чтоб до 15 часов все успели"). Многие чиновники во Львове как и везде в других местах, делают все со скрежетом в зубах, посылают в несуществующие кабинеты и путаются в требованиях, никаких извинений за свои ошибки даже и в мыслях не имеют - погонять человека за лишними бумажками и ксерокопиями - это ж национальная чиновничья забава... Так что не все милосердные и добрые, и не всё в этом мире так однозначно :)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Народ помаленьку розуміє, що даунбас - це прокляття України. Але як завжди - пізнувато вже.

20. Alias

Между выехавшими крымчанами и "східняками" есть разница. Крымчане уехали по политическим мотивам, а эти бегут от войны которую сами же позвали . Так вот от войны они сбежали, а своё мировозрение не поменяли, остались теми же ...вот всё время вертится у меня слово - хабалки.

а де твій аватар? :)