Вінават, дурак, ісправлюсь! Суть не у фоті, суть у епіграмах: М.Боярскому Зачем ты, Миша, так орёшь, Давно ограбленный еврей? Ты Д’Артаньяна не тревожь, Он дворянин, а ты – плебей. Л.Ярмольнику Чего не сделаешь за стольник, Чтоб овладеть теплом сердец, Был даже чайником Ярмольник, Но унитаз – его венец.
Ну нє Шацьк це не то,там точно комарі-мутанти живуть,так як ви кажете обгризуть до кістока мене вони полюбляють з моєю солоденькою кров'ю.А от Карпати,то я згідна,там дійсно краса неймовірна,тишина і спокій.От там можна дійсно гарно відпочити і розслабитись від буденного життя ---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ---------- Та чого зразу повернутіПросто люблю полежати біля водички,позасмагати.Але не хочу на наше море,хочу кудись на острови,де немає купи людей і криків:Кукуруза вареная,пахлава медовая і т.д.Або ще краще на безлюдний острів,на нудистський пляж
відчуваю, що не все так погано, як деколи здається) так давно не чула компліментів, а сьогодні від людини, котру бачила вперше, стільки гарних слів почула) самооцінка відразу піднялась)) не забуваймо говорити один одному компліменти!)
Відчуваю розслабленість і пооовне задоволення від життя Щойно вилізла з ванни. Нам нарешті дали гарячу воду і я 1 год 20 хв. мокла і робила всякі приємні косметичні процедурки. Як мало, виявляється, мені треба для щастя
Згідна, компліменти - то приємно, та лише б вони щирі були. Як часто компліменти словами пливуть як мед, а з душі думками як дьоготь...
Відчуваю роздратованність від звуків за вікном. Не знаю хто то кричить ...може кажан. а може ....не уявляю навіть...противний пронизливий писк.
Скінчилися ІЩЕ/!!!/ одні святА... Cиджу собі та колупаю в носі... Свята скінчилися, і в голові дурман. Дух оковитої заслав свинячи нетверезі очі... Чи ж не багацько в нас святів, - п'яніння караван?.. ******************************************** Володимир Озерянко
А хто ж вам каже тіко пити оковитої? Хіба свята, обов"язково мають закінчуватися п"янінням..? Кожна людина має своє розуміння свята. А святкування має приносити задоволення і користь...
Ой повірте мені не пропаду,мені і фруктів хватить тих,що там ростутьБуде така собі дієта,смачно і корисно,а ще можна рибки наловити
Реклами "Баунті" надивилась. Ви вмієте рибку ловити і фрукти збирати? Було таке шоу "Останній герой", на третій день істерика у всіх на острові "Ми думали буде лееегшеее..., заберіть нас додооомууу...". З голодухи сирих мальків наминали.
Коли під вікном флора вимахала вище дев"ятого поверху, то інколи такі концерти бувають У нас теж таке є, внизу через 7 м від під"їзду цілодобовий магазин, атомщики зі зміни о 1-й ночі йдуть, заходять за пивом і тусуються у нас під вікнами до ....ночі.