Що зараз відчуваю....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Templar, 26 бер 2011.

1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Ретрівер? Файна дівчинка! :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  2. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

О так,так!!!Сихів це неодмінно те місце в якому потрібно побувати,коли приїжджаєш до Львова:haha:Як у пісні Вови зі Львова по-моєму:Мій район Сихів і всі його знають:rock:

3. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=UBcEdShKYMc

:rock::haha:

4. Moskal Charivnik

Ага... А на Донбасі у Селідово... :crazy::haha:

5. Lvivska Kvitka

Там не була,тому не знаю:):uanew:

• Подобається Подобається x 1
  6. Moskal Charivnik

О... "Нє ходітє, дєті, в Афріку гулять"(с)... Гарлем нервово курить...

7. lantatita

lantatita New Member

добрый день!у меня вопрос,возможно кто знает..слышал..в общем дело так..по Львову пошел слух что массово призывают 18-20 летних парней служить,когда мать является в часть ей в открытую говорят-хотите что бы не служил? 600$ ...от куда узнала?позвонила подруга и сообщила(работает в Ашане,там кто то сказал)почему позвонила мне,у меня брат 20 летний..так вот,ребята,может кто что то об этом слышал?правда ли это вообще..если не туда написала,простите,просто незнаю в какой тете спросить

8. Lvivska Kvitka

Реально схід України для мене як Африка))Ніколи там не було,раніше цікаво було поїхати,але тепер бажання пропало:nea::uanew:

9. Moskal Charivnik

О... Вкрай не раджу... Полтава-Херсон-Черкаси най би було, Канів варто відвідати, а далі... Донбас... Там бабайка живе й з усіх принад - соляні шахти(які є й на ЗУ) та два танки іностранні у Луганську(якщо не сперли ще, як "Кукушку" - паровозик такий маленький)... Повітря сіркою смердить майже всюди. Не знаю Ваших смаків, але не раджу - депресія гарантована.

---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ----------

Ватник, тренироваться надо, на клаве между мэ и тэ аж цельная букивка И. Так спешишь херню запостить, что вспотел небось?

• Подобається Подобається x 4
  10. Lvivska Kvitka

Ну по вашим описам,щось не дуже хочеться туди,тим більше депресія це не для мене:)))Мені би ближче до моооооооря:dance2:

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Херсонська обл., Миколаївська, Одеська...і буде Вам мооооооооореее! :)

12. Olenall

Olenall миється в бані

почекаємо, мирного неба, та лагідного сонця

13. avatarwin

Відчуваю як радісно на душі , від того як наша нова влада зробила усіх повними лохами, і кинула на призволяще, бо так на їхню думку має бути.

14. Moskal Charivnik

Та є в Україні куди й без моря. Шацьк, наприклад, правда не в серпні - можна залипнути в дощ на весь період й комарі обгризут до кісток :crazy:. А яка краса у Карпатах - Крим той най ся сховає. Й люди привітні, бо ж живуть некомпактно, цінують спілкування через то. Я й жив й возив друзів російськомовних, жодного разу панаєхалі не чув...

Останнє редагування: 5 чер 2014
  15. Forpost

Forpost Стоїк

то Ви спізнились рівно на час початку війни з рашкою,мочать вас (путіноїдів) і будуть мочити ,як казав Пуйло: навіть у віходку

---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ----------

скіко Ви пан(пані) будете отово засирати мозги ? може би кудись злиняли ...то з новинними ботами все розмовляли, а то Вас торкнуло, вже в основних темах шрайбуєте,йдїть капусняк ну путовому суглобі варіт

---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------

16. Bastard

Bastard Well-Known Member

Голова болить, ніби після пянки.
    Тіки нічого не пив.

17. terRen

terRen Дуже важлива персона

Чогось така туга:dntknw: і неспокій :sad:

то може того й болить, просить :drinks:

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Во-во, у мене теж..

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В нас якісь повернуті всі на морі. Я коли буваю на морі, купатися ходжу за тиждень може три рази, по пів-години. В чому прикол взагалі?

20. terRen

terRen Дуже важлива персона

Не всі.:nea: Мене воно зовсім не тягне:)

а де твій аватар? :)