О так,так!!!Сихів це неодмінно те місце в якому потрібно побувати,коли приїжджаєш до ЛьвоваЯк у пісні Вови зі Львова по-моєму:Мій район Сихів і всі його знають
добрый день!у меня вопрос,возможно кто знает..слышал..в общем дело так..по Львову пошел слух что массово призывают 18-20 летних парней служить,когда мать является в часть ей в открытую говорят-хотите что бы не служил? 600$ ...от куда узнала?позвонила подруга и сообщила(работает в Ашане,там кто то сказал)почему позвонила мне,у меня брат 20 летний..так вот,ребята,может кто что то об этом слышал?правда ли это вообще..если не туда написала,простите,просто незнаю в какой тете спросить
Реально схід України для мене як Африка))Ніколи там не було,раніше цікаво було поїхати,але тепер бажання пропало
О... Вкрай не раджу... Полтава-Херсон-Черкаси най би було, Канів варто відвідати, а далі... Донбас... Там бабайка живе й з усіх принад - соляні шахти(які є й на ЗУ) та два танки іностранні у Луганську(якщо не сперли ще, як "Кукушку" - паровозик такий маленький)... Повітря сіркою смердить майже всюди. Не знаю Ваших смаків, але не раджу - депресія гарантована. ---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ---------- Ватник, тренироваться надо, на клаве между мэ и тэ аж цельная букивка И. Так спешишь херню запостить, что вспотел небось?
Ну по вашим описам,щось не дуже хочеться туди,тим більше депресія це не для менеМені би ближче до моооооооря:dance2:
Відчуваю як радісно на душі , від того як наша нова влада зробила усіх повними лохами, і кинула на призволяще, бо так на їхню думку має бути.
Та є в Україні куди й без моря. Шацьк, наприклад, правда не в серпні - можна залипнути в дощ на весь період й комарі обгризут до кісток . А яка краса у Карпатах - Крим той най ся сховає. Й люди привітні, бо ж живуть некомпактно, цінують спілкування через то. Я й жив й возив друзів російськомовних, жодного разу панаєхалі не чув...
то Ви спізнились рівно на час початку війни з рашкою,мочать вас (путіноїдів) і будуть мочити ,як казав Пуйло: навіть у віходку ---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ---------- скіко Ви пан(пані) будете отово засирати мозги ? може би кудись злиняли ...то з новинними ботами все розмовляли, а то Вас торкнуло, вже в основних темах шрайбуєте,йдїть капусняк ну путовому суглобі варіт ---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ---------- Приїхали батько з сином до моря. -Тату, а шо це таке? - Це, синок, море. Через 5 хвилин: - Тату, а шо це таке? -Синок, це море. Бачиш, водичка, хлюп-хлюп. Море, синок. Через 5 хвилин: -Тату, а шо це таке? Батько не витримує, бере малого за чучерепки і головою кілька разів тицяє у воду: "Це МОРЕ, МОРЕ, МОРЕ!!!!!" Малий, покрутивши головою :" Тату, а шо це було?"
В нас якісь повернуті всі на морі. Я коли буваю на морі, купатися ходжу за тиждень може три рази, по пів-години. В чому прикол взагалі?