А я хочу хоч на три дня вибратися з міста з сімєю десь на відпочинок, хоч би в Карпати.Дістала та міська метушня!!
взагалі-то малось на увазі, що настрій хороший і що все встигну, зроблю, всюди побуваю....але кожен думає в міру своєї розпущеності
Ви абсолютно праві Я зараз відчуваю що зі всіма тими Майданами, революціями і війнореХферендумами значно недодаю "мірі своєї розпущеності" ...Треба надолужувати...І нехай весь світ зачекає
Hyligan, ну от, знайшовся любитель тої справи, треба увагу Самойловича на Вас переключити, щоб не тільки мені діагнози ставив))
Помоліться по справжньому за неї до Бога, і дослухайтеся до її слів, мама ніколи поганого небажає своїм дітям!!
Їздив недавно до Києва, зустрів по Інституцькій стадо гаїшників 5-7 голів, і зловив себе на думці що мені більше не хочеться закидати їх бруківкою, спалити молотовим і лупити бітою....Попустило Але після того як десь під Рівним пара гайдонів 30хв. провіряла чи не крадена в мене тачка все повернулось...повбивав би гадів.
Відчуваю постійну тривогу, а особливо після перегляду ТСН Остання ніч перед Виборами Президента України, дай Боже, щоб вони відбулися мирно і за першим туром.
Я вже не можу дочекатися тих виборів.Хочеться якоїсь визначенності, щоб нарешті в.о перестало вібувати термін.