або....... важкий період в житті.....тримайтесь мафи забили......та й не треба напрягатись переживаю.....з понедідка модулі......з четверга на роботу
та шо там ті новини??? Якось на...ь на ті новини... хвилює те, шо реально хвилює, зара і безпосередньо, неабстрактно з екрана новинарної дошки, а так... шо мало???
http://www.youtube.com/watch?v=8ic-khqxI7k То роздільський інтернат для неповносправних дітей. То відказники. Від яких відмовились батьки. А що відчуваю...ні...краще промовчу.
Відчуття суму і розчарування в собі..Відчуття втраченого часу і можливостей..Відчуття невизначеності,самотності..От приблизно такий коктейль відчуттів панує в мені..
Е прошу пана то ви даремно в хандру впали))...на землі приблизно 3 міліарди жінок, близько міліарда цілком придатні до вживання а десь 300 міліонів вільні і чекають на вас..... Тільки у Львові їх не менше 50-70 тис.....на кілька життів хватить
В даному випадку точність цифр немає ніякого значення.....яка різниця скільки у Львові самотніх жінок цілком придатних до вживання 50 тис чи 20???.....Але те що їх дуже багато сумніву не викликає...Так що якщо одна вельнула попою і пішла то її легко замінити двома іншими... Оголошення: Міняю. Одну 40 на дві по 20
а лінь, вона виявляється заразна )) я, колись, як було мені ліньки, то і тему створила. а взагалі, лінь лікується дуже просто - почни щось робити, - апетит приходить під час їжі )) потерпіть до 45 - тоді, хтось сказав, "відчуваєш, що життя тільки починається" )))