А вас не напрягає той факт, що може пролитись кров, що почнеться війна з вашими асвабадітєлями? Думаєте кримчани при цьому не постраждають? У мене в голові не вкладається..ЯК І щО роблять військові іншої держави на чужій території????
Ай, бросьте, давайте не будем виртуально воевать....Я вполне адекватный человек, давайте будем дружить, назло всем))))) ---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ---------- Я еще раз повторяю-на данный момент нам ничего не угрожает, ну а дальше....дальше одному Боженке известно, кстати Я из Армянска, на самом перешейке, погуглите где это....
Зачем? Мамины родители живут в Чаплинке. С дедом часто в Армянск ездили в детстве в какой то магазин. ---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ---------- А Вам не страшно?
Ух ты, вот так сразу, нахрапом......а кто вам сказал что я с ним общаюсь, чтоб что то ему говорить.... ---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:58 ---------- Почему то-нет
оно и понятно, свои же пришли охранять а не завоевывать.....кого боятся....разве бендеровцев людоедов....
Ничего, будет у вас Западная Украина, или Бандерштад, будете жить себе по своему, Юго-востока у вас не будет. Так что успокойтесь и скачите дальше. Пока другие скачут - мы творим историю.
я в шоці від бездіяльності сучасної теперішньої влади ... мені прикро що влада за яку загинули 100+х людей на майдані та тисячі були покалічені не може і не хоче змести українським спец підрозідлами ту купку засланих на Схід російських військових та агресорів. Навіщо Україні спецназ ? за 10 хв звільнити захоплені російськими військовими адмін будівлі та блін можна навіть одночасно у всіх містах - стріляти їх як справжніх терористів без жалю і сумнівів. Мочити так як казав Путін "мочить их даже в сартирах " з російськими терористами російськими методами - мочити мочити і ще раз мочити без розбору всіх у кого в рука зброя. Ультиматум був - ніхто не здався - хай стоять на смерть. В нової влади кишка тонка ... народ кровю привів цю владу до керма , а вона боїться відстоювати свій народ .... п";:%ць . У нас є спеціальні підрозіділи які в мить ока за 5 хв звільнять будь-яку будівлю від тих терористів - вони чекають відмашки , жертв серед наших вояків не буде ... бо там не російські спец підрозділи , там звичайні терористи , звичайні сеператисти із зброєю і часто навіть не військові , а просто клоуни із зброєю російські та українські найманці ... будь-який наш спец підрозділ змете то все за 10 хв. от де треба використовувати беркут проти озброєних агресорів і сеператистів , а не проти без збройних людей як це було на майдані... піз;:?ць за що люди померли на майдані ? за що покалічились ? поклали здоровя час та гроші , щоб Турчинов Яценюк і компанія просрали нам Україну ??? якимсь чудікам з автоматами ? .... ---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ---------- я вже відправив десяток смс на 565 , бачу даремно ... бо наша влада бездіяльна
Ідіть десь у парк, насолоджуйтесь природою, співом пташок, цвітінням квітів, купіть кульку і подаруйте комусь, оплатіть покупку якійсь бабці, зробіть щось хороше....і настрій підніметься. Правда. Ось побачите.
Лидер партии "УДАР" Виталий Кличко признался, что любит народ Западной Украины и желает сделать Киев истинной Европейской столицей. "Решение.." говорит Кличко, обдумывая слова... "Я принял... взвешенное решение - баллотироваться на пост мэра города Киев". Я - ответственно заявляю, что хочу сделть Киев истинной европейской столицей, а жителей Украины - европейцами!" Исходя из ситуации - релаьный кандидат в президенты - Петр Порошенко!" - заявил Кличко! Также он уверен, что во Львове найдется много сторонников движения великого боксёра и политика Мы за великую Украину! За Єдину країну! Кличко - наш кандидат!