Навіть до них дійшло, що таке російська окупація наживо, війна, біль, сльози... Ха! Ми вам зіпчували відпустку А нічого, що ваші співвітчизники топчуть наше землю, погрожують....і теж зіпсували людям відпустки.? А нічого, що нам страшно за своє майбутнє, що моя мама на заспокійливих, а батько зціпивши зуби мовчить і потихеньку владнує свої справи, щоб раптом чогось.... Краще вже помовчіть, бо це "Я, я, Я" вже якось дратує.
сьогодні оголосили тривогу, по воєнкоматах іде бурхлива робота, всіх призиватимуть протягом тижня. а там вже все як помаслу, калаш, амуніція, крим. доведеться вбивати людей. тепер я знаю як відчуває себе мій маленький юніт в стратегічній грі. я його просто кину на захоплення форту і він, можливо, загине. а я навіть не прийму це до уваги. у мене сотні тисяч інших.
Ой, та шо за бздури за перепрошення... Яких людей вбивати?! Заспокійся, повномаштабної війни в повному значенні того слова не буде, москалі просто голосно пускають гази і страшно так надувають щоки. Можеш далі грати в свої стрілялки на плейстейшн.
Відчуваю гордість за Україну, за кожного, не ураженого лінощами розуму та брехнею Кремля. Всією душою готовий до боротьби проти загарбників до останнього подиху та останньої думки про Батьківщину. Слава Україні!
Я чувствую стыд за Россию. Наверное, никогда уже теперь не приеду в Украину. Стыдно будет людям в глаза смотреть.
За те, що завжди вона була заграбницькою імперією. Ненавидити РФ - то не є ненавидити росіян, російську культуру чи мову, прошу не блитати.
я не знаю, мій мозок вже не витримує потопу інформаційного ідіотизму... За останній час у мене виникло стільки питань,а відповідей я для себе знайти не можу. І десь там, я розумію, що більша частина того потоку багна та брехні - то навмисне сплановане якоюсь тварюкою, щоб роз’єднати людей та підкинути мішок селітри у вогнище, щоб ще більше гавкалися між собою... Вчора гортала один форум, було дуже неприємно читати дописи деяких юзерів: не розумію, звідки у людей береться стільки злоби... Я завжди намагалася оцінювати події з позиції нейтралітету, але вчора помітила, що все частіше я досить дратівливо реагую на події, чи чиюсь точку зору відмінну від моєї.
Не я топчу вашу землю. Я убеждаю коллегу из Хмельницкой области, что украинцы имеют право на выбор, а он орёт, что я майдаун и вонючий бандеровец. Я голосую не за ваших Пу и команда. Я презираю неуравновешенных типа Грона и панду геть, неспособных к созиданию. Ваши девичьи эмоции не компенсируют людской крови. Летом должна была быть свадьба моей дочки и прекрасного парня из Харькова. Теперь не знаю. Ира, я без зла. Сделай усилие понять. Оккупация? К Путину! Я вас не оккупировал и не гномил. Россия - я, а не Путин, а Украина - мои друзья, а не как его, вашего нового шефа...
Думав сьогодні весняно-польові роботи починати, та холодно якось...Але треба таки, розісрались зі своєю війною з весни, блін, хто зна шо буде....А ше думав треба Яника скинути до весни, бо кріп сіяти, не буде часу на ті революції, тепер Путіна чорт вніс...Ну хоч восени б ту свою війну затіяв, коли вже вся петрушка продана, нє блін, на початку сезону....
Вы так ничего и не поняли.... Вас никто не сопоставляет с Путиным и его оккупантами. Вас просто просили быть тактичным .Но у Вас опять на первом месте "Я" Вас больше волнует вопрос где отдохнуть и возможно испорченный отпуск. Вам невдомёк, что у нас на пороге война! Возможно, уже завтра мы все забудем об отпусках, интернете и свадьбах в ближайшее время. Но это такие мелочи...ведь у Вас ОТПУСК. Не сейчас и не в этой ситуации. Неужели так трудно понять ???
А я відчуваю, ні, я переконана, що з вас двох неврівноважений ви, разом з вашою молодою дружиною, котра пише на форум про вашу смерть, тільки ви спробуєте вилізти з-під її каблука.
Un.Known, я Вас уважал всегда за уравновешенность и мудрость. Уверен, что заслуженно. Прейте от самойловичей в обнимку с гронами. Простите, но, может, до встречи. Я не бросил мечты увидеть Прагу. С уважением. ---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ---------- У каждого на первом месте "Я". Юношеский максимализм плавно перерастает в переоценку ценностей.
Есть "Я" эгоиста и есть простое человеческое , маленькое "я", которое уходит на второй план во время всеобщей опасности. Ваше "Я", на фоне наших переживаний, боли и страха за жизнь близких, страны - кощунство.
Та любій спостережливій людині неозброєнним оком видно, по способу викладання думок на письмі, по манері спілкування та тематиці - в того чувачка не лише вітер в голові, а й пташки потроху цвірінькають.
Ира, Ты не злись, Я хочу подарить Тебе это: http://www.youtube.com/watch?v=XzOzy_JteUE ---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ---------- Ты скучен мне.
пятницю-суботу я просто хотів прокинутися. Якщо ви розумієте, про що я. учора дзвонив в військомат. моєї допомоги не потребують. на диво, не відчув полегшення, хоча я ще той "сміливець". просто якесь спустошення. нині прокинувся з чітким відчуттям, що потрібно перестати страждати перепостами і телевізором. Треба заспокоїтися і робити свою роботу - максимально чесно, деколи більше, ніж вимагається. Перевіряти інформацію, перекладати перевірену, давати тим, хто може донести різним колам на заході. Заспокоювати людей, переконувати, що війна має інформаційну та економічну складову і завжди є план-мінімум - дестабілізувати економіку. А тому - жодних різких рухів з банками і валютами. Жодних фейків у стрічках. Жодної паніки. Після цього - попустило.
Всеволод, я разговаривал с семьями сына и дочки. Они никогда не пойдут поперек Украины. Ну а про меня с Риткой Ты знаешь...