Запахло осінню. Моя "зона комфорту" - дрібний дощ, сіро, але не холодно. Ще б листя жовте під ноги...
А ще запах паленого листя! Це запах, не якихось-там заморських жолудів, Це ЗАПАХ нашої рідної печеної картоплі!!!
Огиду. До підлих комуняк. До попозиції, що піддалася ні їх провокативний проект постанови. А як співав, як співав Сімоненін: Мы, коммунисты, Гнилы и гомнисты: Обещав страну народу Сдали вновь ее уроду.
Шкодую, що давно вже не працюю на телебаченні. Скільки "закадрових", до-монтажних матеріалів міг би злити прогресивним журналістам, а в першу чергу - за бугор. Тепер це так просто - не те що у 80-х. Вперше шкодую, що вже не працюю у галузі зв"язку. Недарма "дєдушка" казав: "В пєгвую очегедь захватіть тєлєггаф, тєлєфон і вокзали". Остаточно перенесли всю документацію на закордонні сервери. В разі наїзду на фірму нападники заберуть порожні ноути з голою виндою. Навіть без пошти і сьогоденних нотаток. Може прислухатися до перманентного бажання дружини - звалити з цього ригостану кудись на теплі моря... Тільки де знайти таке місце, щоби москалів не було?
О! Еквадор... Мрія мого чоловіка... Він мені вже всі вуха прожужжав як там гарно, тепло, все дешево Зараз якраз працює в тому напрямку, щоб наступного року туди поїхати або навіть переїхати