Різний. Російськомовний. Але там люди дописують А в політичних гілках - гускійміг. Колись я там дізнався,що УПА вирізала півтора мільйона євреїв. Вони такі звєрі були,еті бєндєравци. А ще дізнався,що паводки в Західній Україні саме тому,що ми всі тут єнті самі бєндєравци. ---------- Додано в 08:32 ---------- Попередній допис був написаний в 08:26 ---------- А мене продовжують трафляти шлячки. Остаточно гавкнув мій принтер. Вчора ввечері пропав нет. А,головне - кабельне. А то Зорянине фсьо,оті музичні канали. Чекаю,що гавкне нині,бо то їдно не ходить... Як кажуть,не розстроюйтесь,буде гірше... ---------- Додано в 08:37 ---------- Попередній допис був написаний в 08:32 ----------
У мене те саме. Я теж скоро піду перший раз у четвертий клас) Чому перший - бо у свій законний четвертий клас я так і не пішла - з тим незрозумілим "перескакуванням" відразу після третього настав п"ятий. Але то ніц не змінює - мандраж уже потрошки починається. Бамбуче, а ви сходіть на ту виставку) Он моя мала з чоловіком у травні сходили і мають чистий спокій) А чому?
ВІдчуваю просто жахливу головну біль, яка переслідує вже кілька днів. Медикаментами лише на деякий час можу її послабити, а коли їх дія закінчується - починається все заново
В мене таке дуже часто. Тоді наїдаюсь пенталгіну і седалгіну-нео і ціхо-ціхо пищу. Єдине,чим себе потішаю,що там щось є в тотій голові.Кість так не буде боліти.
Анекдот згадався: У вас вища освіта? Навіть дві вищі освіти? Тоді візьміть підручник з математики за 4й клас і спробуйте розв’язати задачу - відчуйте себе дибілом.
То тре себе втішати старою народною мудрістю: Якщо ти зраня встав і тебе ніц не болить,то значить,що ти гмер.
Мігрень... Головний біль при мігрені звичайно локалізується в одній половині голови, має постійний пульсуючий характер, посилюється при будь-яких подразненнях. Загальна тривалість типового мігренозного нападу від декількох десятків хвилин до декількох годин. Важкі мігренозні напади, затягуються на кілька діб, називаються мігренозним статусом.
Я вам вже казала, що дуже давно у Львові не живу, на жаль, української не вчилася, вдома батько українською розмовляти просто забороняв. Поправляти можна, тільки вдячна буду. Ще питання є?
Та ну, заради цього починати вживати алкоголь? Воно того варте! А, піду в монастир! Ромко не дозволяє заміж виходити