О, мені жахи про школу вже два тижня сняться А після того, як побачила свій розклад - вимагаю особистий набір суїцидальних смайликів на ЛФ Ще навчання не почалося, а я вже замахана і жахливо втомлена (і то я нині не носила парт і стільців).
Мені б ваші проблеми Я знов роботу, напевно, втрачу.... Шарман..... ---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ---------- Повірьте старої вчительці - ані мама, ані батько не можуть бути добрим вчителем своїм дітям. Бувають виключення, але ну дуууууже рідко.
Цікаво, як я можу бути педіком? ---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ---------- Прибиральницею на заводі....
Цікаво як ви спілкуєтеся з людьми, не розуміючи контексту діалогу. З контексту діалогу випливає: Ви знов, напевно (не знаю з яким значенням ви вжили це слово, бо літературно воно означає що сто відсотково, а не "мабуть"), втратите роботу через те (ці два слова випливають з контексту, тому я їх не писав), що образили педіка. ---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ---------- Але то напевно (в значенні сто відсотково) через те, що ви відучились відчувати українську мову.
Тому що його можна і так, і сяк прочитати. То інтернет, я вас не бачу, вашу інтонацию. Так що можна помилитись. От я і зрозуміла не то, що ви хотіли сказати. Ні, гєї тут ні при чім. П...р він, той шеф В поганому сенсі того слова
Нагадує вислови Фреді Мєркурі і джорджа майкла ))) А Ліну Костенок розуміти вам теж важко без її інтонації?
То вже офф, але справа в тому, що пісьменник тому і пісьменник, бо висловлюваєтся ясно. А там, де і так, і сяк можна крутанути - є критик
можливо, я помиляюсь. Але то офф. Десь в літературі можна було б поговорити (тільки не про вірши, дуже прошу, я їх не переношу ).