не дозволяйте собі такі думки, просто забороніть собі так думати. Без надії таки сподіватись, Жити хочу! Геть думи сумні! (с)
Тоді ви неправі. Щоб там не діялося з Вами - впадати в депресію найгірший варіант. Воно станеться, що має статися, але якщо опустити руки, то чомусь завжди стається в найгіршому виконанні з усіх можливих. Тому заспокоїтися, проаналізувати ситуацію і нічого не робити, поки не віднайдете найменш програшний варіант з усіх прогнозованих. І тоді вживати якихось заходів. Якось так
За десять років я ії вже аналізувала, намагалася вести якусь боротьбу, надіялася, втрачала надію, знов надіялася. А тепер - просто вже набридло. Як нема роботи, просто не виходжу на вулицю, не хочу і бачити то, що навколо.
Такої ж ночі,16 років тому народилась Зорянка... http://youtu.be/RDouhcYtzTQ Біль,розпач...почуття вини,безмірну любов. Я не зміг її врятувати...і буду з нею до кінця.
Шляченько трафляє.: Накрилось одне замовлення,на яке розраховував. 5-6 памперсів в день,пачка на тиждень,4 пачки в місяць. Рисполепт,Нейротоп,Азалептин...купа всього. А в другій гілці хтось гоміками в Європі страшить... Та клав я на тих гоміків В Польщі,в Німеччині,коли розказував про наші насущні проблеми,вони тупо не розуміли,ЯК ТО МОЖЕ БУТИ... - Чому не віддасте дитину в спеціалізовану школу? - Тим повинен займатись лікар! - Ви,ТАКІ ліки даєте без лікарів?!!!! і теде,і тепе... O, sancta simplicitas!
мрію, щоб закінчилася "виставка живих метеликів". Щодня по кілька разів (а деколи й кілька десятків) проходжу тим кутом Ринку. І кожного разу мені тикають ті флаєри, і гнусавлять "виииистааавка живиииих метеликііііів". Капєц.
То може вже підіть на ту виставку? В мене починаються приступи паніки, нічні жахіття і нестримне бажання поплакати, забившись у куточок: ШКОЛА! ВЖЕ ЗНОВУ ШКОЛА!!!! Я вже 4 роки знову ходжу в школу і по два рази в кожен клас. Який кошмар, коли мама переймається навчанням більше ніж діти, коли тато каже, що то мама зле вчить і тільки вчителі ніпричому. Я навіть не хочу думати, що я ще і в третє піду до школи, бо я ж оптимістка і сподіваюсь, що з тим учнем вже таких проблем не буде.