Небольшой совет, не покупайте незамерзайку в сомнительных торговых точках. Иногда некоторые уроды изготавливают её на основе метилового спирта. Даже пары оной жидкости, ядовиты.
Все дуже просто, немає чого шкідливі і дорогі омивачі використовувати, простіше самому зробити, і на власному досвіді переконався - набагато дієвіше і дешевше, дистилят, аміак, ізопропанол. І все під боком в КОВАЛЕНТ (посилання на рецепт Зимовий омивач скла автомобіля своїми руками)
Щодо самому зробити... Не знаю, чи спрацює взимку ,бо не пробував за мінусової температури. Але зараз маю там воду (приблизно 6 л), перемішану з ковпачком Ленору (то кондиціонер для прання). працює як антидощ, коли в дощ їдеш 80 км/год та більше, краплі здуває та скло чисте та без розводів.
Я купляю засіб ось тут Интернет магазин автозапчастей - купить запчасти на авто в Киеве и по Украине, цена в каталоге интернет магазина оригинальных автомобильных деталей UkrParts . Перш за все треба обирати якісний омивач щоб не було так як ви казали. На сайті що я скинув продаються тільки якісна продукція яка точно не будет воняти.