Відповідь: Що залишу я по собі? за межі діалектичного матеріалізму важко вийти...Ви самі суперечите собі,якщо станете не точку зору Біблії ,то діти виявляться не Ваші еклетіка, сумбур,вседствиї многолетнего общения с западенцами
Відповідь: Що залишу я по собі? хотіла би по собі залишити спогад, реалізовану мрію життя... Не треба думати мізерно... Безсмертя є ще де-не-де... Хтось перевіяний, як зерно, У ґрунт поезії впаде. Митцю не треба нагород, Його судьба нагородила, Коли в людини є народ, Тоді вона уже людина. (неперевершена Ліна Костенко)
Відповідь: Що залишу я по собі? Спогад... Життя людини можна прирівнять до свічки, що горить. Коли життя закінчується - свічка гасне. А спогад - це є той тліючий димок, що залишає по собі потухша свічка. Лише димок...
Відповідь: Що залишу я по собі? А я би прирівняла до польової квітки. Яка колишеться від вітру, набирає сил від сонця, засинає взимку, щоб знову пробудитися навесні барвистим цвітінням. Є квіточки, що гнуться від найменшого пориву, - і вже легко і швидко назад не здіймаються, є такі, що ламаються назавжди, а є й такі, що пускають коріння і кидають насінини для майбутніх віків... (Як тут не послухати "Ти втретє цього літа зацвітеш"?! - ...обернеш пил на срібло і кришталь, наділиш тіні здатністю до тліну, одна із пелюсток розсуне стіни, ти - даль і подолаєш іншу даль...)
Відповідь: Що залишу я по собі? важливо не стільки, що я залишу по собі, скільки те, що я візьму з собою.
Відповідь: Що залишу я по собі? "Этот луч, прямой и резкий, эти тени, голоса заставляют меня плакать и смеяться два часа, быть участником событий, пить, любить, идти на дно…" ... весь світ - театр? і всі себе у ньому відчувають королями? чи, як мінімум - головними персонажами ....