Що забирає та дає життєву енергію людині, хто і як це використовує в управлінні людьми.

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем zahar, 13 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Почнемо з самого початку - "Найдено документальное подтверждение о том, что Ленин был евреем"
    Як прочитаєте, напишите чи провдовжувати далі?

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  3. Wili

Wili Well-Known Member

пан мабуть сьогодні впав в змінений стан свідомості, і несе відверту маячню (загалом), то може варто сходити до колєг щоб вивели з того стану, а то іміджеві втрати і все таке)))

• Не подобається Не подобається x 1
  4. Forpost

Forpost Стоїк

з підсвідомості трохи виходьте після медитативних практик, бо то що в нірвані вам відкривається люди знали ще жовтенятами, ага ще Педро не знає до сих пір, то запросіть його на сеанс бо до Аделаїди напевно вам дорого буде доїхати

Tapatalk

• Смішно Смішно x 1
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Форпост, ви дуже погано поінформовані. Педро рівно 4 роки тому покинув Аделаїду і поселився в мальовничому Девоні. До речі, Девон є чемпіоном Англії по паранормальним явищам. В кожному містечку є будинки де були помічені привиди чи мали місце інші паранормальні явища.
    Так що пан парапсихолог був би дуже зацікавлений, якщо, звичайно, він насправді є тим за кого себе видає. Але якщо він так само поінформований в парапсихології як і в Біблії і жидівському питанні - з ним нема про що говорити.

Останнє редагування: 16 січ 2015
  6. Igor Fedoryshyn

Крім образ, сказати видно більше нічого))) Немає що сказати по фатку, не пишіть краще нічого)))

Останнє редагування: 16 січ 2015
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Страшно, я б не жив там.

8. Wili

Wili Well-Known Member

що сказати антисеміту я знаю, але матюкатися тут не хочу.

9. Igor Fedoryshyn

Спеціально для "особливих" людей повторюю частину одного із попередніх повідомлень... Можливо дійте)))

А матюкатися, це мабуть ще одне Ваше достоїнство і великий талант, який проявляється тоді, коли немає що сказати))) І Ви ще звинувачуєте мене в неторератному ставлені до евреїв)))

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Прошу пана "психолога", ви, мабуть, неуважні.

Нагадаю вам, що ви вчора позначили як Зе бест пост з наступною цитатою
    Ще й залишили відгук
    То ж не треба сюди тягати Вікіпедію. Як казав наш минулий президент:"За базар нада атвєчать".

Мали відвагу писати похвалу з експресивними знаками оклику - не дивуйтесь, коли вам змінять нік на "Антисеміт".

11. Forpost

Forpost Стоїк

нє не тре так кардинально пан Гессер намбер ту втратить 90 відсотків клієнтів.В нього, як у звичайного галичанина, чітко проглядується роздвоєння особистості. З однієї сторони рАтує за РУН-віру, хоча сім років співав з греками.ПропонУє нам свої послуги ,а ми галичани їх не потребували ніколи.Хто селянин той би добравсі до лужка і не забув жінку вграти.Міщанину важчіше,але на то є народна мудрість "як не п"є то жінку б"є" ну то звичайно фігурально... він ще гроші до хати тєне, дітей робит,вучит уму- розуму,а як при силі то бабу строїт і хатов керує

12. Forpost

Forpost Стоїк

13. Hase

Hase зайчик

Пане Ігоре, все не прочитала, лише останню сторінку.
    Маю питання до вас. Я не розумію, що саме ви хочете сказати маючи наувазі, що євреї керують світом? Це, що якась вибрана нація, чи з особливими силами та впливами? Народ, такий, як любий інший, лише інакше, як інші, не мав 2000 тисячі років своєї країни. Відповідно євреїв можна знайти у любій країні світу, оскільки після розграблення римлянами Єрусалиму, батьківщини вони більше не мали.
    І що взагалі змінює у діяльності і керуванні президента його національність?

14. Igor Fedoryshyn

Ага, тепер я вже "антисеміт"... через позитивну оцінку автору самого першого повідомлення в цьому обговоренні. Що ж, давайте внесемо ясність і тут... спробуємо розібратися)))

Шановний, Un.Known, а Ви таки точно читати не вмієте, або зовсім не розумієте того, про що читаєте))) Мушу Вам допомогти в цьому. Ось основні фрази і цитати із самого першого допису ("антисемітський абзац"):
    • "Окрема верства людей, розсипаних по всім краю-Левітів";
    • "Мова йдеться про певну касту людей які володіючи знаннями про будову людини і особливо будову її психіки спочатку у Синайській пустелі за 40 років уярмили семітські племена насадивши їм релігію Іудаїзм, і оформили їх в сьогодні відомий етнос під назвою –жиди";
    • "Самі жиди є також заручниками";
    • "Для того щоб цього не відбувалось Левіти придумали побутовий антисемітизм";
    • Левіти і по сей день живуть і крутять свої справи";
    • "Сьогодні Левітів дуже піджимає екологічна ситуація" і т.д.
    Тепер перечитайте десятки разів повідомлення за підтримку якого, Ви мене звинувачуєте. Бачите про кого там йде мова - ПРО ЛЕВІТІВ!!!

Візуально бачите різницю між словом "Левіти" і "Євреї"??? Про смислову різницю цих двох понять вже й не питаю...

Про самих же євреїв/жидів там сказано так, цитую:
    Ще розжовувати потрібно, дійшло???

Тепер далі...
    Un.Known, Вам ніхто не заважаєте зловживати своїми адміністраторськими повноваженнями, компенсуючи таким чином свою нездатність адекватно спілкуватися, чи толерантно і аргументовано озвучити свою думку. До цього часу Ваші розширені повноваження успішно дозволяли Вам це робити. Вперед!!! Демонструйте й надалі свою слабкість))) Отож, мій нік замість Ігор Федоришин з Вашої легкої руки тепер буде "Антисеміт", чи як?)))

15. Igor Fedoryshyn

Виявляється, ще адекватні люди на цьому форуму є, які вміють спілкуватися з повагою до співрозмовника і його думки. Дякую Вам за це, Hase ))))

В самому першому повідомленні цього обговорення, автор якого zahar , все доступно пояснюється. Будете мати бажання, підніміться верх по обговоренні і прочитайте його початок. Якщо будуть потім питання - я відповім)

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Научітє свою жену борщ варіть.

Бачу. Так якої ж національності були Левіти, сини Ізраїлеві? :)
    Признаю. :sad: Не можу, особливо коли співбесідник антисеміт, шахрай, непрофесіонал (потрібне підкреслити).
    Йдіть і не хаміть. Бо використаю повноваження. :)))

Тему зачинено.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)