Що забирає та дає життєву енергію людині, хто і як це використовує в управлінні людьми.

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем zahar, 13 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

То як зв'язати светер з морської капусти й мерино.

2. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Диплому лікаря немає, є диплом психолога Власне вища психологічна освіта і допомомагає розібратися із всім тим, що відбувається в реальності навколо.
    Автор створеного допису не лише озвучив свою думку, але й намагався привести певні аргументи, які підтверджують його точку зору. Всі інші дописувачі не навели жодного аргументу, окрім сарказму і беззмістовних коментарів.
    Зате я готовий навести декілька аргументів, що підтверджують озвучену думку. Ну, наприклад за дивним збігом обставин більша частина колишнього радянсько керівництва - ефреї. Більшість нашої теперішньої влади теж ефреї (при потребі готовий перелічити поіменно). Наприклад, президент Америки - ефрей по мамі. Невже це не є доказом величного впливу ефрейського народу на всі процеси на планеті Земля???

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ай-яй-яй, психолог, а так дескридетуєте свої професійні і людські якості дешевою ксенофобією.

• Подобається Подобається x 3
    • Не подобається Не подобається x 1
  4. Wili

Wili Well-Known Member

яку професію парапсихолога?))))))) чувак прочитав якусь езотеричну графоманську книжку і успішно вішає лапшу довірливим людям.

5. Igor Fedoryshyn

Спеціально для Вас повторю частину свого пепереднього повідомлення -

Аргумени і факти можна називати як завгодно, так само як і людей, які їх озвучують, при цьому вони залишаються такими ж "аргуменами і фактами". Якщо Ваша думка є іншою, відносно озвученої інформації - будь-ласка, проте спробуйте спростувати її чимось конкретними. Не варто переходити із обговрення теми на особистісне обговрення)

6. Wili

Wili Well-Known Member

кафедра яка?

7. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

допис починався так класно, а потім політично-релігійне бла-бла... ше й котиків з песиками виявляється каструвати не можна))

8. Igor Fedoryshyn

Готовий при особистій зустрічі надати всю необхідну інформацію і відповіді офіційні документи, що підтверджують їхню достовірність. Навряд, чи іншим людям це цікаво читати тут)))

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та смішно просто. Обама єврей. Добре шо Сі Цзиньпін не єврей. Втім якби і був, я б не мав ніц проти. А те що ви маєте ксенофобські погляди - це погано, от і всі факти.

10. Igor Fedoryshyn

Все що мною озвучено дуже легко перевірити)

11. Un.Known

Тим більше забрати.

• Подобається Подобається x 2
  12. Igor Fedoryshyn

Спробуйте)))

13. Un.Known

А мені нащо, Ви мене не лікуєте, Богу дякувати. )

14. Igor Fedoryshyn

Тоді до чого Ваші заяви? Деречі, можливо Ви не знаєте - психолог не лікує))

15. Un.Known

До того, що людина освічена, ще й з дипломом психолога не мала б з пи... перепрошую, з рота випускати хвалу неприкритому антисемітизму, незграбно замаскованому якоюсь майже езотеричною дурнею.
    До речі, знаю, а ви мене повчити збираєтесь, чи так, до слів чіпляєтесь?

16. Igor Fedoryshyn

Що таке езотерика я розумію (з грец. – внутрішній) - вчення про внутрішній світ людини, або область специфічних поглядів про глибинно-містичну суть людського життя. А ось що таке езотерична дурня не можу осягнути. Можливо допоможете?

Як відомо, наше життя має дуальну природу, наприклад: чорне-біле, сухе-мокре, чоловік-жінка і т.д. Якщо Ви звинувачуєте мене антисемітизмі, а значить Вас можна віднести до прихильників сіонізму?

Хочеться, ще зазначити одну річ... Вибачте, але з Вами абсолютно не цікаво спілкуватися, оскільки на конкретні факти Ви відповідаєте звинуваченням і особистісною оцінкою мене. Це тому, що аргументів немає, чи з інших причин?

Тоді я радий за Вас! Я так, для ясності)))

17. Un.Known

У відповідній темі.
    Та прошу, але мені з Вами теж, хоча б тому, що антисемітів на дух не переношу.
    Нікого не обвинувачую, констатую факти.
    А тут ви збрехали. Це вам дає життєву енергію?

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не знаю, що то за нація "ефреї"? Якщо ви маєте на увазі євреїв, точніше українською, жидів, то я щось не памятаю, хоч і жив в цю епоху. Здається, був один Ліфшиц, перший заступник Косигіна. І все. Так що знову чи то буйні антисемітські фантазії чи ОБС.
    Моя дружня порада - коли ви приходите розмовляти з людьми, то потрібно володіти певною інформацією. А не ОБС.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дуже легко. Хоча б не полінуватись використати Ґуґґл. А він ось що каже:
    Dunham was born in Saint Francis Hospital in Wichita, Kansas, the only child of Madelyn Lee Payne and Stanley Armour Dunham. She was of predominantly English ancestry, with some German, Swiss, Scottish, Irish, and Welsh ancestry.

20. Igor Fedoryshyn

Давайте для початку розберемося з таким поняттям як "антисемітизм", яким тут так успішно всі керуються.

Згідно матеріалів Вікіпедії, цитую: "Антисеміти́зм — одна з форм національної та релігійної нетолерантності та дискримінації, що виражається у ворожому ставленні до семітів; ідеологія та політика, спрямовані на обмеження або позбавлення семітських народів громадських та інших прав. У вузькому значенні терміну — неприязне ставлення до євреїв."

Тепер, шановні опоненти, прошу прочитати всі мої попередні повідомлення і знайти в моїх словах те, що підпадає під дане визначення. Моє ствердження, що
    Якщо навіть припустити, що я грубо помилявся, або керувався "інформацією із ОБС", де в моїх словах є "неприясне, чи вороже ставлення до евреїв"??? А якщо я б сказав, що серед української влади є росіяни, то це би також означало "неприясне, чи вороже ставлення" до росіян??? А якщо я наприклад скажу, що серед влади Індії (1858-1947 рр.) були англійці, то це є фактом негативного відношення до англійців???

Я розумію, що кожному з Вас хочеться за будь-яку ціну довести свою правоту, проте керуйтеся хоча б в такому випадку здоровим глуздом))))
    P.s.: Якось начебто логічно, що в темі, де ведеться обговорення по конкретному питанню, відвідувачі пишуть про речі, які мають пряме відношення до цього. Якщо нема чого сказати конкретно, то може варто... витрачати свій час... і енергію (а раптом це не езотерична дурня):mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)