Що ви знаходили у хлібі?

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем poetka, 20 тра 2010.

1. Summer

Summer Well-Known Member

ще давно в пельменях магазинних попалося волосся у "начинці"..все після того я не купую таких пельменів, робимо самі
    та й хліб певно треба вчитися пекти, от вчора моя сусідка знизу пекла. тааак смачно пахло, натурально, без хімії...стояла на лоджії і нюхала смачний аромат, а як спробувати, ммм і вже знаєш, що ніяких дротиків, волосся, паличок не буде))

• Подобається Подобається x 3
  2. wasiliska

wasiliska миється в бані

у хлібі не доводилось нічого знаходити. зате була причетна якось до випікання хліба для одного монастиря....
    більшої смакоти у житті не їла!!!

• Подобається Подобається x 1
  3. Кохана

Кохана LuBimaya

ой, я так хочу хлібопічку!!!!! куштувала той хлібець - смакота! а кекси такі пухнасті і ніжні виходять!!! навіть паски можна робити - там і форма спеціальна є! вже пригледіла одну - 1200грн - збираю гроші...

• Подобається Подобається x 1
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Працював студентом на м"ясокомбінаті, вантажником. Вантажив свинячі напівтуші. При температурі -25С. Зате їв м"яса досхочу. :))) Хоч смерділо на м"ясокомбінаті неймовірно (за складами гнили складені на купи кістяки та кишки, які невчасно відвозили на завод м"ясо-кісткового борошна) - особливою бридливістю не страждав, бо то було у голодні роки радянської влади. :)))

Та були й приємні спогади... Одного разу вранці поспішали з роботи на заняття (вранці, бо працювали по ночам). Вийшли за територію м"ясокомбінату, зі скромним кільцем ковбаски. ВОХРА ("Вооружённая охрана") на таке заплющувала очі - "студенти...". Отож - вийшли і чимчикуємо вздовж бетонного паркану на зупинку. Раптом прямо перед нами, ледь не на голову - гепається чималий мішок! Ми до нього... Сирокопчені ковбаси!!! Тушонка вищого сорту!!! Кілограм під сорок... Ми за міх, як за пушинку, і нумо тікати... Потім тією ковбасою харчувалися місяців півтора, втрьох... :haha:
    Виявилося, що двоє спритників влаштували на м"ясокомбінаті "катапульту" - типа дошки-гойдалки, клали мішок на один кінець міцної дошки, потім обнімалися за плечі і стрибали вдвох на протилежний кінець. Ковбаса в мішку летіла через височенний паркан з колючим дротом в кущі. Ну а потім - з чесною і щасливою мордою вони йшли через прохідну...

Уявляю, які лунали вирази, коли вони не знайшли мішка... :))) Бо то був скарб!

• Подобається Подобається x 6
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Один злодій другий гопник :)))

7. Romko

Зато не комуняки...:nea:
    Правда...тоті...:scratch_one-s_head:...експротріатори експротріаторів..о...:sorry:

8. VasMT

Їх вєрние помощники - комсюки...

9. Romko

Якби я був комсюком...мав би мульйон...

10. VasMT

На всіх комсюків мульйонів бракнуло... Чи мульонів замало, чи комсюків забагато...
    Ще й совок.

11. Romko

Помилки молодості...
    Потім прочитав класика...

І всьо зрозумів....

а де твій аватар? :)