мінімальний тарифний план є 5 мб він коштує 10 грн а 10 мб 20 грн то не всі тарифи )) ---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ---------- Ua ix буде до 100 мб це всім користувачам інтернету ( ну а якщо мережа буде 1 гігабітна в секторі то ua ix буде до 1 гігабіта ) ---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ---------- Мережа буде розбита на сектори чим попульрний сектор тим краща мережа ( розуміється спочатку буде 100 мбіт мережа якщо сектор стане популярний буде 1 гбітна мережа ) свій контент сервер буде ( власної розробки ) планується більше як 100 терабайт інформації на ньому ))) ну а детальніше скоро все буде )) ---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ---------- Також вже придумана назва фірми но це секрет )))
А працездатність мережі?Ви повинні розуміти шо часті обриви,нестабільна швидкість,відсутність техпідтримки і інші фактори будуть впливати на клієнтську базу.А кілька сотень терабайтів фільмів,музики як на мене на останньому місці
Шо я хочу: - 100 грн в місяць від мене - апаратура (модем) мій, кому треба їх в оренду - прошу дуже - жодних контрактів без права дострокового розірвання з мого боку. - повідомлення мене про розірвання з їх боку не пізніше, як за місяць - 1024 швидкість - анлім - аварії не частіше раз на квартал - цілодобову дівчинку, яка записує заявки про неполадки - усунення неполадок не пізніше як за добу після заявки - за кожну годину простою компенсація у розмірі подвійної вартості тої години - якийсь фаєрвол з їх боку шоб мене всякі мутанти не сканували - дешева зовнішня ІП і можливість перейти на режим де аплоад більший за довнлоад якшо мені раптом захочеться дома сервак поставити. Оце таке от щастя неземне. А якшо бути скромнішим то я погоджуюсь на таке саме як зараз дає утел (60 грн - 512 швидкість мобільного інтернету), якшо мені в Винниках буде вишка і не буде обмеження на 5 ГБ трефіку.
А як ти думаєш коли робиться і кидається на розвиток мережі купу грошей що з того вийде ? Мережу плануємо робити надійну тех підримка цілодобово ( + запис розмови операторів і в кінці розмови ваша оцінка ) Також цілодобова буде бригада людей це сис адміни і проста бригада на виїзд якщо наприклад десь злетить світч то вони зразу будут виїджати на місце і міняти світч наприклад до 1 години. Планується робити круту мережу з хорошим надійним нетом ---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ---------- В нас на рахунок серверів буде спеціальні пакети. Якщо ви надумаєте перепродавати інтернет буде покарані і змушені будете сплатити всі витрати які понесли на фірму. А так будуть спеціальні тарифи які будуть називатися Хом Сервер ви будете підєднені завсім інший канал і т.д
це коли, де і кому випаде таке поюзати ? напевно нескоріше як за 10 років ))) а якщо ще небуде плати за підключення то це взагалі прямо можна буде назвати компанію 'фантастікнет' прямо всіх клієнтів переманить))) ---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ---------- круто би було якби таке було в айрбайті, подзвонив і тут тобі ціла бригада десь так чоловік 50 приїхали як на пожар за 5 хв і почали вимірювати кабель по см шукати проблему
ну можу підкинути вам ідею на рахунок цього, є такі штуки в декого як наприклад, ціна підключення 50 грн які зараховуються вам на рахунок і потім знімаються в якості абонплати, тобто заплатив 50 грн за підключення і вони в тебе нарахунку, таке є наприклад в інті, в біт-уарнет беруть гроші за кабель який йде до компа від свіча і ця сума так само йде на ваш рахунок.
Зараз вдома юзаю "Волю" (30 ГБ ліміт), але у найближчому майбутньому планую встановити другу мережеву картку і перейти на два підключення: 1 - Воля анлім, але з апстрімом 2 Мб/с 2 - Забув назву нового провайдера - може надати фіксований не-український айпі, з якого можна буде заходити на трекер Demonoid.com (Демоноїд хоститься у Києві на Колоколі, але доступ з усіх українських мереж заблоковано). Переключення на другу мережеву картку - присвоєння іншого IP (у Волі), що дозволить уникнути перерви при завантаженнях наприклад з Рапіди. Інші сервіси мені непотрібні. Ну хіба що недорогий сідбокс.
А ти не пробував юзати ПРоксі щоб використати інше ІП ))) ---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ---------- У тебя есть ктота знакомый на етом торент трекере штоб дал мне инвойс ??? ---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ---------- НУ все я вже на тому трекері ))) Юзаєш в браузері проксі сервер якись з іншої країни трохи може бути лагів але то залежить який проксі і де він находиться но загальному працює норм максимум яку я зміг отримати на тому торент трекері це 40 МБ загрузки
"Файно так мєчтати ..." (с) Лесик-Бенд. Вибачайте, шановні, за алегорію: переглядання цієї теми нагадало дитячу передачу - дідусь Панас читає казочку, а хлопчики-дівчатака після кожної порції тупотять ніжками : "ще дідусю , ну ще одну коротесеньку, ну ще про Телесика" Практично все мені виглядає ілюзорним. Хоча молоді все під силу. Бажаю успіху!