Мене цікавить одне питання. Що ви хочите бачити у провайдера. 1) Ціна 2) Сервіс 3) Якість 4) Швидкість 5) Розважальні сервіси 6) Інше Опишіть дані характеристики що ви хотіли побачити.
7) стабільний інтернет без обривів! все решта нафіг треба, особливо "Розважальні сервіси" якщо є нормальний інтернет того барахла в інтернеті хватає!!!
Дешевий Без обривів із стабільною швидкістю Із Хорошою, Якісною техпідримкою, яка дуже швидко реагує на труднощі і ще швидше їх вирішує
Стабільний інет з адекватною підтримкою. Як перейшов на Київстар, майже весь 2-й тиждень була низька швидкість ввечері. Під час одного дзвінка на техпідтримку мене наполегливо переконували в тому, що в них тимчасово не відповідає обладнання (хоча інет повзав 1-2 мбіт замість 10), швидкість не моя і я ніби підключився через чужий(!) Wifi.
"З думкою про Вас", нє? ---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ---------- Останні дві вимоги з словом "дешевий" не дуже ліпляться, радше хіба "не дуже дорогий"
Закиньте в центр хоч одну лінію оптики, а по будинках можна і витою парою розвести. І безкоштовний на швидкості 64 кб/сек. Ящо не будуть користуватися, то хоча би конкурентів не підпустите...
Це правда )) Ну так і все більше ніхто не буде тут писати що хоче бачити у провайдера ? Жвавіше коментуємо дану тему.
Сервер з українським вмістом. (Як обійти закони про права на продукцію, то вже не турбота клієнта) ---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ---------- IPTV - українські хоча би... ---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ---------- Звязок з операторами мобільного зв'язку - скайп розмови хоча б регіональні...(доступні)
Ціна. Має враховувати досвід конкурентів. Тобто ціна в центрі має бути така як скажімо в Сихові. Сервіс. Мені достатньо простої стабільної тех. підтримки, але декому подобаються і такі послуги як друк фотографій. Швидкість. На даний час мінімальна швидкість 1024. Але багато провайдерів робить роздільну (по Україні швидкість 5 мег. решта 1 мег.) Розваги. Потрібна мати якийсь мережевий ресурс - сервак, не DC++ клієнт, з якого скачувати музику, інсталяшки і т.п.