Що ви готуєте собі, купуєте, чи замовляєте, якщо вам хочеться не знати чого з"їсти?

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Оля, 18 лис 2008.

1. Summer

Summer Well-Known Member

переважно готую перше зупу, борщик, бо рахую, що корисно їсти гаряче з овочами :yes:, салати усілякі, але без майонезу. Коли не маю часу пью в великих кількостях чайок
    купляю солодке: шоколад чорний, цукерки, печиво. Шось захтолітося мені того "Чізкейка" :dancer::nyam2:

• Подобається Подобається x 4
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

І мені...зараз переборю свою лінь і піду куплю собі Чізкейк....

Останнє редагування: 5 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мені дорбре, у нас такіе не продається, то й хотіти немає що:)))назви такі..Чізкейк..хм...

4. Я всегда покупаю форнетти или садости: мороженое, пироженое...

5. Mavpysuk

Я прихильниця домашньої кухні...мій татко чудовий кулінар...тим паче з моїм гастритом рекомендують все їсти свіжоприготоване, а не підігріте...але інколи так хочеться якоїсь "нездорової" їжі-чіпсів і т.д і т.п....правда пачка чіпсів коштує моєму шлункові, як мінімум день нестерпної болі....

• Подобається Подобається x 3
  6. Alias

о, чіпси я теж люблю:)але зараз не можу пройти повз мандарин.Купую кожен день.

• Подобається Подобається x 6
  7. Mavpysuk

А я вже другий день не можу насититися мандаринками....їм і їм...а ще запиваю шампанським....ось такі захцянки...:pardon:

8. Alias

:eek:а як же гастрит???

9. Mavpysuk

Шлунок вже матюкається...але я ніц не можу з собою зробити...:blush::blush::blush:тим більше що шампанське таке смачнюще, ще з Будапешту....

10. За чужой счёт пьют и трезвенники, и язвенники! (шютка)

Эхх... Так праздников захотелось...

Останнє редагування модератором: 5 гру 2008
  11. Марусино

Марусино Well-Known Member

коли чоловік вихідний, ось забацала позавчора:)
    буженінка - то супер, замаринувала гірчицею на години дві, погуляли з дитиною, прийшли, і в духовку теж години на дві. В фользі. Але ж супееер...

• Подобається Подобається x 9
  12. Alias

У мене мама нашпиговує буженинку морквою. часником.Тоді на розрізі так гарно виглядає
    Справді смакота.

• Подобається Подобається x 5
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Моя мама та свекруха роблять різні види сирника і це завжди сирник. Для англомовних різні види сирника теж є лише чізкейками, а українці мусять раптом придумати собі щось несвоє. Так і не розумію, що в тому іншого і чому своє слово тисне. Та і саме "торт сирник" звучить дурнувато якось - торт сирний торт. :crazy:

• Подобається Подобається x 7
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А комах вдома багато лазить, тому в ресторанах вже не подають:mocking::haha:

Та які там італійці, італійських піццерій в Нью Йорку можна на пальцях порахувати. В основному це болгари чи серби піццерії тримають. Але ось та що у вас на розі 9-ї вулиці і 1-ї алеї - ото річ. Там здається її доглядають вихідці з Югославії.

В нас в сусідньому містечку є правдива італійська піццерія (власник італієць вже три покоління тримають) то там пампушок з часником не подають, зате подають прекрасну курку по-мисливськи.

Я також Лільку підтримую. Сирник він і в Африці сирник не фажно з якого сиру зроблений - домашнього, плавленого чи вершкового. І не має значіння чи на ньому галяретка, чи фрукти, чи помадка чеколядова а чи просто пудра.

Останнє редагування: 5 гру 2008
    • Подобається Подобається x 10
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

У мене нема. :pardon:

Та я не тільки за піцерії говорив, пампушки не піца ;)

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

ЙОЙ!!! Невже поїли? :tongue::tongue::tongue:

17. Liliyah Romanova

А чому ні... Нік Ворон, як-не-як... :haha:

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В чистоплотних будинках як мій їх нема, не всі бруднулі. :tongue::tongue::tongue:

Давайте краще згадаєм нашого сусіда який жив між нами і Вами і у 70-их вбивав жінок і робив із них пиріжки а потім годував ними бомжів у Тампкін Сквейр Парку. :tongue:

• Подобається Подобається x 1
  19. Liliyah Romanova

Давайте не будемо таке згадувати... :bad: :bad: :bad:

20. Patrick

Patrick Well-Known Member

Трохи не так , бо шницель не є steak.
    Стейк це кавалок волового (beef) мяса приготованого на гриль/BBQ.Сугубо англо - саксонський продукт , причому запозичений в місцевих індіанів.
    Звучить дуже просто , але зробити добрий стейк - треба вміти . Не кожний потрафить.

Шницель перш за все це свиняче мясо ....в німців , австрійців , швейцарців він подібний на нашу відбивну, ті самі інґрадієнти - побите молотком свиняче мясо замочене в яйці , суха булка і т.д.
    А в чехів , словаків , хорватів , словенців - це подібне на наші котлети.
    Хоча в англійців kotlets теж є.Вони правда подібні не наші тіфтелі

Люблю стейк (well done) з картопляним пюре і кусочками бейкону , люблю піццу , китайський чов - мін і гамбурґер- це я майже завжди замовляю.
    а також лазанню , панчіні , cream mushroom soup і певно ще щось , но не можу пригадати.

Гамбурґер , цей що мені смакує, нічого спільного з гамбурґером з Макдональду не має.Між ними така різниця , як між Жигулями і новою Тойотою.
    Разом з гамбурґером дуже добре пасує велика гальба темного елю (пива):good::good::good:

P.S.Єй Нью -йорці! Добра піцерія в в Вашому місті є під Бруклінським мостом з сторони Брукліну. На Old Fulton Stееt.
    Якщо не помиляюся називається Grimald's.

Останнє редагування: 6 гру 2008
    • Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)