Що ви готуєте собі, купуєте, чи замовляєте, якщо вам хочеться не знати чого з"їсти?

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Оля, 18 лис 2008.

  1. Samojlovu4

    Samojlovu4 Well-Known Member

    Во-во... Противна штука.
    Просто раніше то було забаганка, ласощі раз на рік під Різдво, панське їдзенє... Не та як тепер, пару центів коштує...
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. fuxx

    fuxx Member

    Все більше цю тему не читаю, а то до дому потраплю не скоріш ніж через 2 год. а у шлунку вже мітинг - просить і картоплю і оселедець і грінки і.... :)
     
    • Подобається Подобається x 7
  3. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    невже марципанів?:eek:
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Когда голоден съешь и марципаны. В студенческие времена путешествовали по Центральному Кавказа. Чтобы меньше тащить, отправили посылки с продуктами по маршруту. И между Балкарским ущельем и Безенги из-за плохой погоды нарушили график. Вообщем в сильный туман остановились на дневку, а продуктов мало. Зверь завхоз объявил, что обеда не будет, руководитель похода его поддержал. Им то легко, они худые и маленькие, а нас четверо здоровых мужиков. Выдал завхоз нам чеснок и пакет, где сухари были, только там остались панировочные. С каким удовольствием это сожрали, запивая чаем
     
    • Подобається Подобається x 9
  5. Divcha

    Divcha Well-Known Member

    А я люблю печену картопельку: розрізати навпіл, "зворушити" вміст половинки чайною ложкою, посолити, полити сметанкою і нямати тією ж ложечкою:good:
    Або смажену бульбочку хрумати з томатним соком, хоча то вже не дуже корисно.
     
    • Подобається Подобається x 4
  6. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    а я б так суші зїла)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Та і вилка також не конче, можна хлібчиком всьо файно вимацькати і констєрвну банку вилизати.:tongue: Як си хоче їсти то тра їсти зразу, а не чекати поки ся якась бульба зварит або лазанья. Тут я з вами солідарна :good:

    Багіра, я не вередлива але суші мають також бути добрі. Будь які їсти то краще вже ніц не їсти. А я обожнюю корейські завиванці з рисового паперу. Як то воно ся правильно називає, забула.
     
    • Подобається Подобається x 8
  8. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    японську китайську кухню вже перепробувала, а от корейська - то ше незвідана земля)))
     
  9. duncan

    duncan батяр з личакова Команда форуму

    о_О справді?...
    а "корейська морква" в львівських (особливих) хотдогах?...
     
    • Подобається Подобається x 7
  10. Мене в таких випадках рятують гранати :) Такі, що можна схрумати:)
     
    • Подобається Подобається x 5
  11. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    От завжди так...якщо смачно, то не корисно:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. Lady_Opium

    Lady_Opium Well-Known Member

    Морозиво!!!
    В мене завше в холодильнику знаходиться непочатий кілограм цього чюююда:preved:
     
    • Подобається Подобається x 6
  13. Samojlovu4

    Samojlovu4 Well-Known Member

    На собачатинку потягнуло?! ;)

    А взагалі азіати, крім японців, дома в побуті очччєнь ніряшлівиє, ужасть просто. Хоча на людях нормальні.
     
    • Подобається Подобається x 6
  14. Lika20

    Lika20 Well-Known Member

    Я вiкриваю баночку грибочкiв i можу зiсти десь пiвлiтра зараз,:nyam2:причому животик у мене потiм неболить
     
    • Подобається Подобається x 3
  15. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Тю, мені півлітра на один зубок:)))
    Грибочки люблю, можу й літрову баночку приговорити:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    точно!!! але не в хотдогах, а окремо продають... корейська морква, гливи, пелюстки капусти... воно напевно не дуже корисно - стільки спецій, але деколи кортить...

    о ні! хоч люблю екзотичне, але то занадто...
     
    Останнє редагування модератором: 21 лис 2008
    • Подобається Подобається x 3
  17. pukhnastyk

    pukhnastyk Well-Known Member

    Гарячий шоколад :good:
    Йду купую плитку чоколяди - "Світоч" 2 в 1 (поєднання білого і чорного чоколяду), беру топлю то щастя в горнятку і...ммм...смакую :nyam2:
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. Daisy

    Daisy Well-Known Member

    Таки суші мають бути добрі і не розумію, як вони у Львові можуть бути добрі, адже риба має бути свіжа, тобто ще тріпіцькатись.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Дуже важлива персона

    Щось тяжко собі таке уявляю.
    А де топите?
     
  20. pukhnastyk

    pukhnastyk Well-Known Member

    Чому тяжко? о_О Донести плитку чоколяди додому не важко. :)
    Ну та вдомцю, на газовій плитці. :))) Готується в "добротному" горнєтку (такому, щоб разом з чоколядою не поплавилось:haha:) десь до 10 хв. постійно помішуючи (бо яко ні, то прийдесі потім відшкробувати ту чоколяду зі стінок горнєта), а вже готовий гарячий шоколад прикольно буде як переляти в керамічне горнятко - смак чоколяди просто суперський! :good: Випробувала вже різні чоколяди для тої справи і найкраще мені сподобалась саме "Світоч 2 в 1". Можна ще додати трошки молока (коли вже шоколад добряче "сплавився"), але то "солодке щастя" буде тоді рідшим і мати інший смак (м'якший). Мені чомусь більше подобається без моцька. В пропорції 1 чоколяда на 1 людину. :nyam2:
    Але в кожного свій смак. Мій тато, наприклад, як раз спробував такі солодощі, то казав "Нє - то замоцно солодке". А от з добавленням молока йому більше "захавалось". Тому шо ту багато говорити - треба спробувати і будете знати, що більше подобається. :pardon:
    Пи. Си. Правда "з тим ділом" треба важати, особливо на талію. ;)
     
    • Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)