Що ви готуєте собі, купуєте, чи замовляєте, якщо вам хочеться не знати чого з"їсти?

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Оля, 18 лис 2008.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Во-во... Противна штука.
    Просто раніше то було забаганка, ласощі раз на рік під Різдво, панське їдзенє... Не та як тепер, пару центів коштує...

• Подобається Подобається x 2
  2. fuxx

fuxx Member

Все більше цю тему не читаю, а то до дому потраплю не скоріш ніж через 2 год. а у шлунку вже мітинг - просить і картоплю і оселедець і грінки і.... :)

• Подобається Подобається x 7
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

невже марципанів?:eek:

• Подобається Подобається x 3
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Когда голоден съешь и марципаны. В студенческие времена путешествовали по Центральному Кавказа. Чтобы меньше тащить, отправили посылки с продуктами по маршруту. И между Балкарским ущельем и Безенги из-за плохой погоды нарушили график. Вообщем в сильный туман остановились на дневку, а продуктов мало. Зверь завхоз объявил, что обеда не будет, руководитель похода его поддержал. Им то легко, они худые и маленькие, а нас четверо здоровых мужиков. Выдал завхоз нам чеснок и пакет, где сухари были, только там остались панировочные. С каким удовольствием это сожрали, запивая чаем

• Подобається Подобається x 9
  5. Divcha

Divcha Well-Known Member

А я люблю печену картопельку: розрізати навпіл, "зворушити" вміст половинки чайною ложкою, посолити, полити сметанкою і нямати тією ж ложечкою:good:
    Або смажену бульбочку хрумати з томатним соком, хоча то вже не дуже корисно.

• Подобається Подобається x 4
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я б так суші зїла)))

• Подобається Подобається x 1
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та і вилка також не конче, можна хлібчиком всьо файно вимацькати і констєрвну банку вилизати.:tongue: Як си хоче їсти то тра їсти зразу, а не чекати поки ся якась бульба зварит або лазанья. Тут я з вами солідарна :good:

Багіра, я не вередлива але суші мають також бути добрі. Будь які їсти то краще вже ніц не їсти. А я обожнюю корейські завиванці з рисового паперу. Як то воно ся правильно називає, забула.

• Подобається Подобається x 8
  8. Багіра

Багіра Well-Known Member

японську китайську кухню вже перепробувала, а от корейська - то ше незвідана земля)))

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

о_О справді?...
    а "корейська морква" в львівських (особливих) хотдогах?...

• Подобається Подобається x 7
  10. Мене в таких випадках рятують гранати :) Такі, що можна схрумати:)

• Подобається Подобається x 5
  11. Alias

От завжди так...якщо смачно, то не корисно:)

12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Морозиво!!!
    В мене завше в холодильнику знаходиться непочатий кілограм цього чюююда:preved:

• Подобається Подобається x 6
  13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

На собачатинку потягнуло?! ;)

А взагалі азіати, крім японців, дома в побуті очччєнь ніряшлівиє, ужасть просто. Хоча на людях нормальні.

• Подобається Подобається x 6
  14. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Я вiкриваю баночку грибочкiв i можу зiсти десь пiвлiтра зараз,:nyam2:причому животик у мене потiм неболить

15. Alias

Тю, мені півлітра на один зубок:)))
    Грибочки люблю, можу й літрову баночку приговорити:)

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

точно!!! але не в хотдогах, а окремо продають... корейська морква, гливи, пелюстки капусти... воно напевно не дуже корисно - стільки спецій, але деколи кортить...

о ні! хоч люблю екзотичне, але то занадто...

Останнє редагування модератором: 21 лис 2008
  17. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Гарячий шоколад :good:
    Йду купую плитку чоколяди - "Світоч" 2 в 1 (поєднання білого і чорного чоколяду), беру топлю то щастя в горнятку і...ммм...смакую :nyam2:

• Подобається Подобається x 4
  18. Daisy

Daisy Well-Known Member

Таки суші мають бути добрі і не розумію, як вони у Львові можуть бути добрі, адже риба має бути свіжа, тобто ще тріпіцькатись.

• Подобається Подобається x 1
  19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Щось тяжко собі таке уявляю.
    А де топите?

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Чому тяжко? о_О Донести плитку чоколяди додому не важко. :)
    Ну та вдомцю, на газовій плитці. :))) Готується в "добротному" горнєтку (такому, щоб разом з чоколядою не поплавилось:haha:) десь до 10 хв. постійно помішуючи (бо яко ні, то прийдесі потім відшкробувати ту чоколяду зі стінок горнєта), а вже готовий гарячий шоколад прикольно буде як переляти в керамічне горнятко - смак чоколяди просто суперський! :good: Випробувала вже різні чоколяди для тої справи і найкраще мені сподобалась саме "Світоч 2 в 1". Можна ще додати трошки молока (коли вже шоколад добряче "сплавився"), але то "солодке щастя" буде тоді рідшим і мати інший смак (м'якший). Мені чомусь більше подобається без моцька. В пропорції 1 чоколяда на 1 людину. :nyam2:
    Але в кожного свій смак. Мій тато, наприклад, як раз спробував такі солодощі, то казав "Нє - то замоцно солодке". А от з добавленням молока йому більше "захавалось". Тому шо ту багато говорити - треба спробувати і будете знати, що більше подобається. :pardon:
    Пи. Си. Правда "з тим ділом" треба важати, особливо на талію. ;)

а де твій аватар? :)