Що ви готуєте собі, купуєте, чи замовляєте, якщо вам хочеться не знати чого з"їсти?

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Оля, 18 лис 2008.

  1. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Я люблю солодке, тому якщо не знаю що мені хочеться спочатку пристаю до чоловіка аби чаю зробив, або канапку яку, бо в нас завжди в хаті є якась кобаска або кавальчик сиру. І якщо зробить чаю то я до чаю витягаю з заначки якесь екзотичне печенько. Он що що, а печенько у мене завжди приховане. Десь далеко, аби діти де не поцупили, хоча вони їдять міліканську банальщину з шоколадними чіпсами, мама у них гурман.
    А якщо це не перша ночі, а серед дня, то з задоволенням зроблю собі мамалигу на швидку руку з бриндзою. В мене тепер чоловік при бриндзі і оливках, то можу мати сирів різних по-достатку. :lol:
     
    • Подобається Подобається x 9
  2. mayscream

    mayscream Well-Known Member

    Почитала, і зрозуміла,наскільки я лінива)))Бо коли хочеться чогось невідомого,то просто варю собі каву у джезві,і все.Добавок усіляких не люблю до кави,хіба що сама кава може бути якась цікавав(дуже вже мені мокко смакує),хоча коли хочеться,то люба іде;-)
     
    • Подобається Подобається x 8
  3. Wild gucul

    Wild gucul Well-Known Member

    отак на роботі начитаєшся такого всякого і стрімголів біжиш додому. влітаєш в хату і спустошуєш холодильник. от зараз так і зроблю)
     
    • Подобається Подобається x 5
  4. duncan

    duncan батяр з личакова Команда форуму

    варю на такий випадок баняк картоплі в мундирі...

    потім: швидко почистив варену, порізав, обсмажив в олії з цибулею, додав яєць, порізав часнику -- супер, швидко і смачно! :)
     
    • Подобається Подобається x 11
  5. fuxx

    fuxx Member

    А прошу щоб дружина приготувала марципани.
     
  6. Это типа пряники?
     
  7. fuxx

    fuxx Member

    Якщо чесно, то не знаю що то таке, але іноді дуже хочеться))

    А якщо серйозно.
    Для мене марципани то щось неіснуюче і дуже добре. І Гугл каже:
     
    Останнє редагування: 20 лис 2008
  8. Как это хочется, если вы никогда не ели? Или просто слово вкусное?
     
  9. Wild gucul

    Wild gucul Well-Known Member

    коли був студентом теж варив баняк картоплі у мундирі. у тарілочку наливав олії, додав туди ж вичавлений часник (багато), сіль, перець. потім картоплю чистив, мачав у олію і їв. під пиво перша кляса. а ще чорний хліб забув і оселедець (якщо є)
     
    • Подобається Подобається x 9
  10. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Слово смачніше за самі марципани.А може я просто справжніх смачних не куштувала?
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    О це справді смакота! Ще можна цибулю порізати, збризнути оцтом і в олію..:)
     
    • Подобається Подобається x 6
  12. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Т.к. студентом я жил у родителей, подобным меня угощали немцы, которые учились в нашем университете. И сейчас с удовольствием ем, когда не знаю чего хочу.
     
    • Подобається Подобається x 7
  13. Ворон

    Ворон ПТН ЗДХ

    Все довели, поснідав я картоплею в мундирах і оселедцем з цибулею. І це в 6:30 ранку. :cry:
     
    • Подобається Подобається x 11
  14. Samojlovu4

    Samojlovu4 Well-Known Member

    В німців запах цибулі, а особливо часнику від людини - це щось немислиме в суспільстві. Навіть в культурному товаристві, якщо від тебе часником разити буде, звернуть увагу, закриють носа і скажуть "І-і-і-і, кноблаухфрессер(пожирач часнику)!"...
    Але з другої сторони сікатися привселюдно в хустинку, навіть за обідом не встаючи з-за столу - звичайна річ.
    В кожного народу свої пріколи. :pardon:
     
    • Подобається Подобається x 7
  15. Samojlovu4

    Samojlovu4 Well-Known Member

    Марципан - по галицьки то хотіти якісь забаганки, узагальнююче значення. З Австрії перейшло.
    В німецькомовних країнах культові солодощі, особливо під Різдво. Маса така солодка, деколи твердіша, деколи як пластилін, цукорки, печиво. Під Адвент зараз повні маркети того.
    Я солодощі люблю, але марципан не терплю. Фу.
     
    • Подобається Подобається x 7
  16. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Вы правы, чеснока не было
     
  17. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    а найбльше люблю як ніц нема- канапку з яєчком і майонезом. але то найкраще на батоні, підсушеному у вигляд і тосту, варене яєчко+ майонез , помідо або кислий огірочок.
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. Samojlovu4

    Samojlovu4 Well-Known Member

    Я не хотів ваш пост заперечувати, просто додав цікавинку.
    Часник дуже люблю, але їм виключно ввечері, і стараюся так, щоб наступний день хоч до обіда вихідний був.
    Одного разу мене заклало, закапав носа. Не глянув, вони якісь не традиційні були. Запах дійсно на часниковий подібний був. Пішов межи люди, знайомі як шикати почали.
    Вони то не зі зла роблять, але для нашого менталітету то незвично.
     
    • Подобається Подобається x 4
  19. bora

    bora Well-Known Member

    Мені привозили фігурки з марципанової маси - одну спробувала - кинула, не змогла доїсти, другу - те саме. Якесь гливке, одноманітне, ніяке. Так я і не зрозуміла чому смачне у нас називають марципанами:)
     
    • Подобається Подобається x 5
  20. Samojlovu4

    Samojlovu4 Well-Known Member

    А я люблю так готувати, як закортить і не ліньки.
    Рецепт:
    Береш кавальчик хліба, вилку, відкриваєш пляшку пива і рибну конзерву. Або ще краще мідієву, з чілі папероні.
    Тарілка не обов"язково.
     
    • Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)