Що Вас найбільше дратує у Львові?

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Відповідь: Що Вас найбільше дратує у Львові?

Найбільше, що мене дратує у Львові - це транспортна насиченність. Колись, коли вчився у Львові, я віддихав, йдучи зранку пішком на пари з Природної на Пекарську. Навесні все цвіло, розпускалось, їздили старі трамваї, тролейбуси та маршрутні автробуси. Можна було спокійно, в будь-якому місці перейти вулицю, навіть не оглядаючись по сторонах. Тепер навіть на пішохідному переході голова мов на шарнірах сама повертається то в одну, то в другу сторону. Та й люди стали якісь наелектризовані, спалахують при найменшому терті...

• Подобається Подобається x 3
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Найбільше мене дратує те, що Львів досі без мене(чи я без нього?)
    Кого вже сильно дістануть дороги і транспорт, давайте до нас.У нас навіть маршруток немає, дороги нормальні...але не Львів,:sad: а маленький кам"яний мішок. хоча досить комфортний для проживання.

• Подобається Подобається x 1
  3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

все що західніше села Червона Зірка на Луганщині - старався, стараюся і буду старатися оглянути самостійно.
    що ж східніше від вищезгаданого села - джерела інформації: інтернет, телебачення і таке інше. Дякую Богу, що не довелося там (східніше) бувати і прошу Його не давати моїм життєвим дорогам туди мене завести.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)