ну то , як дзвониш наприклад у якусь фірму, там вмикається автовідповідач, потім дівчинка розпитує що вам треба, потім перемикає багатоканальний телефон на "спеціаліста", потім ще щось.. потім ти Їдеш до них на місце, а виявляється, щл то в дупі десь знаходиться і там сидить якесь нещастя одне і відповідає на дзвінки.. десь отак..) саме це дратує безмежно )... або як до тебе на офіс заходить хлопчина у замизганих мештах, сорочці з секонду, яка тхне за кілометр з пакетом БМВ та починає пропонувати лазерні технології та генну інженерію з нанотехнологіями..то теж дратує..
Хм.... а де там понти? В описаному Вами я бачу лише виконання людьми своєї роботи так, як їх навчили. Мені, зазвичай, навіть цікаво за тим спостерігати. Я колекціоную різні випадки психологічного маніпулювання і отримую задоволення, коли зустрічаю справжніх профі.
та не , таку "фірмУ" у сараї і без обладнання я вважаю напонтованою, і людей , які не мають у кишені дві гривні, виглядають відповідно ) і при цьому на питання чим займаєтесь відповідають " я пасереднік, рішаю всьо" - то теж невиправдані нічим понти ..)).. З приводу відстежування маніпулювання .. то щось в тому є ) .. цілком згоден з Вами.)
Ненавиджу коли людина хронічно спізнюється . Тобто постійно і вважає це нормальним , аргументуючи , що це просто його особливість .
Невихованість і нахабність! Їду в автобусі, сидить молода пара - іноземці, чорні, розмовляють на своїй мові, дуже голосно, перекрикують звук проїжджих машин. На наступній зупинці заходять ще двоє, така ж парочка, (вони напевно всі один одного знають) і з іншого кінця автобуса починають один з одним розмовляти. Зімбабве ... усі пасажири були шоковані, відводили погляди або навпаки дивилися на них і чекали коли це все закінчиться ... Ніхто так і не наважився зробити їм зауваження, і я теж. Дратує, що приїжджають вчитися студенти іноземці, виховання і поваги їм не вистачає.
І не тільки бабці. Деколи тобі виходити, а ті, що зайти мають так тісно ВЖЕ скупчилися біля дверей, що реально нема куди вийти. Тупі ідіоти....
Коли бачу товстих , потворних людей , які дозволяють собі в ресторані їсти у великій кількості - це жахливо виглядає . Обжерливість - це гріх. Мене вивертає , як вони це роблять - капець .