Що варто побачити білорусу у Львові

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Сяржук Бароўскі, 26 вер 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Був де Синевир і околиці, колиба на колибі і все на туриста. Навіть не можу згадати шо там їв, значить не запало в пам'ять, форель пам'ятаю, риба собі і риба.

2. у нас так кажуць што многа якія стравы засталіся на галіччыне з аўстрыйскай кухні, так яно ці не?

3. prius

prius Well-Known Member

Ви просто не вмієте її готувати

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я її не готував, шо ти мелеш.

5. Шаноўныя, буду ехаць на самаходзе, як дарога на Луцк - Ковель, не зусім благая?

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

Хацеў наведаць музей Сцяпана Бандэры, але пабачыў па мапе што далекавата ад Львова, можа ў ва Львове можна штось пабачыць зьвязанае з антыбальшавіцкім супратывам?

6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В Львові тюрма меморіал на Лонцького на вул. Брюлова, з центру чи від вокзалу пішки дійти можна, вхід та екскурсія безкоштовна, музей Шухевича в Білогорщі (туди іде львівська маршрутка 34), вхід платний, але недорого, і екскурсія платна, щось 30 грн.

7. Не магу ў Беларусі грыўны купіць, як у вас з грашыма сітуацыя, беларускія рублі рэальна абмяняць, ці трэба даляры, эўра? Цікавяць кошты на дызель?

8. prius

prius Well-Known Member

Меле млин,а я розмовляю і пишу,там де ти її жер,не вміють готувати,так доходить?

• Смішно Смішно x 1
  9. Irishairish

Irishairish миється в бані

У Львові - що не куточок, то історія.НАвіть просто походити по цим вулицям, це уже достатньо

10. SashaFromRussia

SashaFromRussia миється в бані

Говорят у вас после падения гривны все дешево стало, на русский рубль шикарно поужинать в самом дорогом ресторане (это кстати какой?) ?

11. elban

elban миється в бані

Говорят, что во Львове есть красивая скульптура Мадама Мацкевича. Это белорусский генерал.

• Тупо Тупо x 2
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На рузьке рубль? Це 30 коп. Навіть сірників не купиш.

• Смішно Смішно x 1
  13. manur

manur Well-Known Member

Ну, чо??? Можна
    тіко ужін буде з ціанистим калієм альбо з мишьяком:yahoo:
    Таварісч, ви кіко книжок за життє прочитали?

• Подобається Подобається x 1
  14. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Росмішили, навіть стакан семок не купите:crazy:. А от на один долар чи євро то вже ход-дог вийде!:haha:

15. elban

elban миється в бані

¹76 прочитал. А Вы сколько?

16. manur

manur Well-Known Member

Більше.
    То вповіджте мені шось про білоруського єнерала:)))

17. OlgaChernika

OlgaChernika Member

Мені здається, що випити й закусити можна де завгодно, а ось кава у Львові - особлива!!! Більше ніде такої не знайти, я наприклад, більше такої ніде не пила... Вона якась особлива ... Да і просто походити по вуличкам, подивитись на архітектуру, а зупинитись дешевше за все можна у хостелі, або зняти квартиру подобово. Можна звичайно і в отелі, а приїхати подивитись Львів і його особливості - треба обов'язково!!!

Останнє редагування модератором: 13 бер 2015
    Reason for edit: Несанкціоноване посилання
а де твій аватар? :)