Що варто побачити білорусу у Львові

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Сяржук Бароўскі, 26 вер 2014.

1. Хочам прыехаць у ва Львоў з Гародні (Беларусь), ніколь раней у вас не былі, патрэбна дапамога, падкажыце, што варта наведаць і дзе файна і каларытна бухнуць можна, прымаюцца парады і пра жытло, дзякую!
    з.ы.: пішу беларускаю моваю, спадзяюся што зразумела, расейскаю пісаць не дазваляе сумленне

• Подобається Подобається x 5
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бухнути можна всюди файно. Якшо почнете в поїзді в Білорусії, то так плавно впишетесь в колорит.

• Подобається Подобається x 1
  3. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

сходіть в криївку.
    Самі львів’яни не дуже жалують її, ресторанчик орієнтований на туристів. Однак коли повернетесь додому, у вас обов’язково про неї спитають.

4. дзякую за параду, але не хочацца папсы для турыстаў, хочацца наведаць аўтэнтычныя корчмы, менавіта ўлюбеныя месцы львавян
    яшчэ хочацца багата піва пакаштаваць розных гатункаў

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не хочеться розчаровувати, але у львівян немає автентичних корчмів. Все шо є - все на туриста.

6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Пиво - Кумпель, Королівська пивоварня, непогані ще Корзо, Дзига, Христофор (недавно для себе відкрила, багато пива, яке мало де є у Львові і дуже дешево, правда, столиків там мало), з піцерій - Челентано Рісторанте на площі Ринок (інтер"єр, на мій смак, паскудний, але піца добра), Кентавр (там більше по солодощах і каві), Золотий Дукат (море кави).

Взагалі почитайте ще оці теми - будуть помічні:

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=31743&page=37
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=60996&page=7
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=41330&page=52
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=108871&page=80

ось цей ще розділ http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=91

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

Що Ви вкладаєте в слово "автентичний"? :)
    Наприклад, та ж сама "Дзига" аж ніяк не на туриста була і є розрахована.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вивалила весь стандартний набір.:mocking:
    Просять шось автентичне, майте совість.

8. mrochkizm

Ще раз - що Ви вкладаєте в слово "автентичне"?
    Хороші заклади з добрим пиво та смачною кухнею. Можу ще нарадити кнайп "по районах" або мережевих піцерій, фаст-фудів і т.п. - а чи варто? Або таких, які вже років 10 відкриті, але нічим не відрізняються або де безнадійно зіпсулася кухня. Або якоїсь специфіки типу "Буковскі", де хіба напитися :)

О, додам ще Панську Чарку, файний заклад.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Останній раз я стикався з автентичним три роки тому на полонині Мунчелик біля Космача. Туди можна вибратися тільки пішки або на ЗІЛові-131 в кузові. Там я купив в старого ватага будзу, масла, молока і шмат сала.

А через два тижні я був в інших полонинців, біля Білої Кобили, вони там роблять справжній Парміджано, але самі того не знають і я тоді ще не знав який буває Парміджано. І ще багато чого роблять.

Ближче - не вірю. В нас не така колоритна країна.

Але це не має значення звичайно. Людина їде у Львів - мусить десь побувати.

• Подобається Подобається x 2
  10. ну а самы дзе бухаеце? ну есць хоць корчмы дзе не падаюць бульбу фры?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Думаю в списку Мрочко є. Там має бути печена бульба і можна напитися хріновухи.

12. mrochkizm

Не обов"язково хріновухи (до речі, в житті її не пила ще). В Панській чарці настоянки дуже смачні, їх до кольору до вибору, в Кумпелі кухня добра і пиво смачне, фрі, здається, нема. Банош вони добре готують теж - хоч то і не автентична для наших країв страва :)

13. mrochkizm, дзякую

14. mrochkizm

Хріновуха, наскільки орієнтуюся, то "фішка" закладів мережі АйФест, він же Локаль

15. А то я аднаго разу паехаў да Варшавы, ды й так ня ўдала трапіў, што куды не зайдзеш усюды фры ды фры, пасля таго разу калі бычу ў меню нават нацыянальнага рэстарана фры - адразу ад туль сыходжу.

16. mrochkizm

Сяржук Бароўскі, ну можете ще піти в всякі гасові лямпи, доми легенд і т.д. - інтер"єр там створює враження старого часу (хоч то все ерзац, штучна атмосфера) і то туристичні місця, відповідно, шум, гамір, мало вільних столиків, кухня може "кульгати". І вибір пива там не дуже великий. Зате море всяких хріновух, бензинівок, сажівок, лимонівок, вишнівок, калганівок і т.д.

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

То Ви спершу дивіться меню - це всюди можна, не сподобалося - встали і пішли :)

17. месцічу заўседы так здаецца, на самой справе ўсе не так

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

я так у Варшаве і хадзіў цалюткі вечар :bad:

18. prius

prius Well-Known Member

Найшли куда їхати в Польші ,ви ще в москву поїдте,в Краків треба їхати ,а зимою в Закопане,там точно є чим насититсь,крім фри

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Поскільки я прямо зараз в характерному по ідеї для баноша регіоні, можу сказати шо його тут треба замовляти наперед, а бограчів і боб-левешів взагалі поки знайдеш - помреш з голоду, і взагалі біда з колоритом, все опосередковано- загальноукраїнське.

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ----------

По-моєму "мережа" і "автентичність" уже взаємовиключні речі.

20. mrochkizm

Може в місця такі потрапили, я була нещодавно в Карпатах (Сколівський район Львівщини, потім Синевир та околиці), то лише в одному місці не було бограча, тому ми там не їли, а всюди був і банош, і токан, і бограч, правда, в одній ресторації банош був геть несмачний, а у всіх інших - смачна їжа.

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ----------

Я в даному випадку про хріновуху, а не про автентичність :)

а де твій аватар? :)