Що Вам заважає перейти на спілкування українською мовою?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 22 кві 2011.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Давайте створимо в "Адміністрації" тему "Ми vs Luna", а там будемо з нею, як це українською буде "склочничать" ? Якщо, звісно, захочемо. А тут серйозне питання, взагалі, обговорюється.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

По перше, ви повинні замітити, що старенька порівнювала свою молодість зі старістю. В війну по смітниках хліб не валявся. По друге, для України голодомор був страшніший за послідуючу війну.

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Неа;) Вы в курсе - не боюсь.
    Какой темы? Отойдите уже душой от Кертиса, Гранд. Я не о нем.

4. Inga

Inga Дуже важлива персона

Я в свое время в подобных диспутах несколько раз неосмотрительно упомянула о своем сыне. И Вы и Улл не очень-то щадили ни моего сына ни мои материнские чувства.
    Поэтому больше подробностей не будет. :rose:

5. Luna

Якщо зможете, то звисно)
    Блик..ты в мое отсутствие страшно угрожал придти и наваять. А тут пришел и ..обваялся.

6. Mr. Blick

Вмре та дивиться. :))
    Островфорум - не для флуда та тролінгу! Це усіх стосується! :ireful:

7. Luna

Видите ли, Инга...То, что болит у ДРУГИХ , ни Блика, ни Гранда не волнует. Важно отстоять свое любой ценой.
    Вот что мешает говорить на украинском? Да ничего не мешает, спокойно говорю, а почему вы спрашиваете. пан Гранд?

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не вживайте в нашому випадку цивілізоване слово ДИСПУТ. Тут від нас дещо іншим пахне.

9. Luna

Что вы говорите? Но и не для самомодерирования. И не для угроз резать семьи. И не для предложений БИТЬ из-за анонимок. Вас же это неен смущает.
    Я не хлопала дверью, не уходила от разговора с тобой ни разу, нигде и никак не вмирала. Более того - никогда тебе не угрожала всыпать, обычно мне хватает того, что в темах происходит. Это ты ждешь, пока кого-то на форуме нет - и строчишь угрозы найти нас в инетовых просторах и наваять. Свистун, че ж не наваял-то? Не умеешь?

10. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не пудріть мізки. Ні мені, і нікому більше.

11. ГРАНД

Злякались?

12. Luna

Пока Вы не трогаете чьи-либо мозги - никому Ваши не интересны. Осознайте уже - многие УКРАИНЦЫ с рождения считают родным языком русский, болгарский...И говорят на них. Все. Точка. И не морочьте людям спины своими завываниями, не унижайте украинский язык требованиями - его и так любят и знают.

13. tanna

tanna Дуже важлива персона

Перепрошую, але ви за усіх не відповідайте! Що за...совкова звичка! :rolleyes:

14. Mr. Blick

Ну й добре. А то я вже подумав, що ти пішла разом із своїм другом, коли в тебе... поломався комп'ютер, виключно для островфорума, ну... після того, як у той темі дехто виказав, що про тебе думає у вічі. Я думав ти й пішла з ганьбою. А ні. :o

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Панове та товарісчі, давайте організуємо окрему тему "Хто з нас розумніший та справедливіший". Адвокати (по заяві Генпрокуратури) по цій темі з Верховної Ради не допускаються.

16. Luna

Этот дехто высказывает одно и то же третий раз подряд и я уважаю его право на мнение обо мне, что бы он не думал. И из-за этого никакого позора не будет, не надейся и не пытайся меня этим уколоть, обо мне сплетничают всю жизнь - ложная грязь не липнет, Блик. Человек он неплохой, заблуждаемся иногда мы все - так что не вижу повода для личной трагедии.
    Про компьютер непонятно.

17. tanna

tanna Дуже важлива персона

Навіщо? Не потрібна тема. :)) Тому що кожний в своїх очах - найрозумніший та найсправедливіший. І ви ніколи не доведете, що це не так.

18. ГРАНД

46 сторінок та Ваша активна участь в моїх темах мабуть це підтверджує.;)?

То вони москвини. І нічого тут зазорного немає. Усвідомте це теж.

А то болгари. але вони більш лояльні до країни проживання, і тому більш підходять на роль своїх ніж москвини зі своїми гундяями і прочою наволоччу типа путіна , кадірова і прочого тероризму.

Це лише Вам так хочеться. А я думаю що в кінці багатокрапка.

[/QUOTE]
    Особливо ті хто його знає, але принципово не вживає. Розкажете це своєму табачнику, коли він сидітиме в буцигарні. А він сидітеме 100%. Як що не втіче в ізраіль як він втікав після того як Кучма викрив його аферу з військовим званням.

19. Luna

Ага) вы же в них активно чей-то мозг полируете) И это неплохо, пане Гранд.

20. ГРАНД

Неправда. Я не розумніший. Але відрізнити розумнішого від пустомелі таки вмію.

а де твій аватар? :)