Що Вам заважає перейти на спілкування українською мовою?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 22 кві 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

2. forester

forester Well-Known Member

Смысл?

3. Luna

В Рязанской области - то? Спрашиваете))))

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ловіть смисл. Не подавіться.

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Гранде, я ж Вас попередив. Досить хамити!

6. Luna

Ничего страшного, Степаныч. Все бывает - и нервы сдают...

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І це покоління декларує, що воно щось змінить на краще. Танно, для початку хоч вивчіть суть жлобства, якого ви так соромитеся. Жлоб, як і шляхетна людина - це просто різні східці в суспільно-культурній градації людей. І ваші батьки теж були жлобами, бо вирвалися на волю зі сталінського рабства в українському селі. Перша ознака жлоба в ті часи - це стадний вступ в комсомол для "полегшення" свого життя. Ваші батьки не творили життя, а вони пристосовувалися до нього, чому видно і вас навчили, як і кухонному дисиденству.
    І попереднє не є якоюсь ворожою критикою, бо ви, все таки, з кращих культурних зразків нинішнього Донбасу. Але до Стусів вам далеко. Та й не кожному це дано.

8. Inga

Inga Дуже важлива персона

Ух ты ж, вот это признание!
    А в Афганистан-то Вам зачем понадобилось, неужто социализм строить?
    Или срочно захотелось интернациональный долг перед Советской Родиной выполнить?
    Ну-ну.
    И после этого Вы будете бить себя в грудь, что Вы не член КПСС ? :))

9. ГРАНД

А Ви мене забаніть.
    Жаль що я нікого попередити не можу.

10. forester

forester Well-Known Member

:)
    А перед строем не расстрелять? Всё-то Вас на большевистские геройства тянет...:)

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А самому отямитись слабО?

12. tanna

tanna Дуже важлива персона

Не хочу я ту суть вивчати.

Так, вирвалися. Тому що хотіли кращого життя. Хотіли навчатись, хотіли отримати вищу освіту. Стати студентами. Дуже чудове прагнення. І точка на цьому.

О, це вже інша справа! :))

Звичайно.

13. ГРАНД

Вам як нерозумній і не знаючий совкової дійсності, крім 1-2 видів морозива та 2-3 видів вареної гнилої ковбаси, можу відкрити таємницю. В Афганістан я рвався для того щоб моя родина (з двома дітьми) отримала хоч якесь житло. Бо наказ МО совка заради заохочення гарматного м"яса на чужу бійню забов"язувало забезпечувати офіцерський склад та прапорщиків які воюють в афганістані позачергово житлом. .але і цей наказ виконувався на половину. але хоч якийсь шанс був.
    але вони (совки) вирішили , що я можу втекти. Так і сказали.
    Я зазвичай в груди стукаю ідіотам, які не розуміють слів. А коли і це не доходить, то в щелепу. Вам це не загрожує, бо Ви нащастя жінка.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Гранде, ви вже попередили. Але раджу, друже, вам заспокоїтися. Невже ви й дома на жіночі провокації так піддаєтеся? Їх же недаром Бог створив з ребра і дав назву "зміючки".
    Істотність жіночу на певну хитрість та провокації природа створила для подолання дефіциту фізичної сили з дубинкою в руках. Так що дубинкою ви їх не подолаєте.

15. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Це та доля, яка підказує вашим співвітчизникам з Донецька обирати бандюковичей президентами ?

16. Inga

Inga Дуже важлива персона

Вы там из рогаток по воробьям стрелять собирались?

Т.е. Вам было глубоко пофиг, что СССР просто оккупировал Афганистан.
    Главное квартиру получить.
    Что Вас вообше погнало в армию, если Вы так ненавидели Советский режим?
    Варианта только два или для Вас деньги не пахнут или Вы все же были таким же строителем коммунизма как все остальные советские граждане.

А квартиру можно было заработать и на Севере, и на нефтепромыслах и т.д. и т.п. вариантов много, проситься убивать афганцев было не обязательно.

17. Luna

Не получается в шахматы - начинается бокс)) Деды - мы отстреливаться будем, предупреждаю)))

18. Luna

Сложно судить, Инга...Идеология была - никто не шел убивать афганцев, присяга, обязанность, долг перед Родиной, интернациональный долг.
    Думаю, скорее идеология. От которой сейчас так яростно открещивается.

19. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Инга, это явный перебор...

20. tanna

tanna Дуже важлива персона

А його не тільки Донецьк вибрав. Одна область не потягнула би стільки голосів. До інших претензії теж маєте? Чи тільки Донецьк тепер повинен відповідати? Це по-перше.
    А по-друге. Якби Ющенко та Тимошенко не втопились у своїх нескінченних чварах і не потопили один одного під час передвиборної кампанії, все могло би бути інакше. Їм винесіть окрему велику подяку.

а де твій аватар? :)