Що Вам заважає перейти на спілкування українською мовою?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 22 кві 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Я бы сказала - паскудно, но мы сами виноваты...слушать нельзя таких, как вы - и все будет в порядке.

2. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Слухайте - й усе буде у порядку. :)

3. Luna

о_Оо_ОТо есть? Мы с русскими одинаковое Г, тока националисты????

4. Luna

Угу..пол-страны перережем, остальных по анонимкам перебьем - и будем наслаждаться жизнью. все ТРОЕ - Гранд, Прокип и Блик. А..стоп..ещё Юрко.

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Как в анекдоте - одни украинцы остались в аду, варятся в котле. Потому что один другого держит. Даже не проходит:"Я тільки подивитися, що там..."

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Перша твереза думка на сьогодні.

7. Mr. Blick

Ну, десь так. Тільки в нас є антиросійський український націоналізм як інструмент, який при правильному використовуванні може привести до Європи (а знаходячись у Європі прийдеш і до європейської культури). А у них немає, тому шлях у них один - все глибше, і глибше. :)

8. Luna

Она не моя) К сожалению. Просто удивило , в теме о том, братские ли у нас народы, было перечислено кучу причин, почему ОНИ кАзлы, а мы - нимбоносцы. Вот и удивлена.

Дядьку, перша чи не перша...То на ВАШУ комуняцьку думку:p:p

9. Luna

К какой Европе, радужный? Ты же РЕЗАТь предлагаешь, кто тебя в Европу возьмет?)

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В стилі "великого" та "богообраного" народів кидати фальшивку на іншого - "держи вора". Ось так головні терористи в світі (русскіє та євреї) імітують боротьбу з тероризмом. Вони також головні шовіністи, тому не терплять виступаючих (як звичайна реакція) проти них націоналістів.
    Совок - це плід культури "рашен" в ХХ столітті, а ви, Луна, виросли на цих плодах з їх надуманими міфами та спотвореннями істини. Ви ніяк не можете вилізти з надуманого - "народу-пабєдітєля".

11. Mr. Blick

Візьмуть, візьмуть. Вони усіх брали, хто від Росії втікав, у Прибалтиці он, вашого брата, росіянина, дискримінують, а ще як узяли. :)

12. Luna

Я Вас умоляю)) Ну вот почему из нескольких составляющих моей не имеющей никаких шансов на титульность родословной Вас волновает именно ВЕЛИКАЯ? Честно - пречестно, от неё масса хлопот, начиная от непонятной формы носа - с детства страдаю...вроде курносая, а в профиль - прям шнобель, ети его..))))
    Я же и не спорю - я плод совка. который строился успешно ..Вами и Грандом)))

13. Luna

Не, ну вы определитесь как-то с Прокопом...То ли мой брат - россиянин, то ли - еврей))) (Правда...брат точно не то и не другое...вот же угораздило)))
    Возьмут, зая, возьмут) Резать ты все равно не станешь - это так..на форуме подтяжкмми храбро лязгнуть:))

14. ГРАНД

Ви не зрозуміли в чому я угледів тверезість. але як виявилось думка не Ваша.

15. tanna

tanna Дуже важлива персона

Прибалтику узяли не за дискримінацію брата, а за те, що вони розумнички. Чого ж не взяти таких?

16. Luna

Та чого ж не зрозумила сразу))) Просто - улыбнуло)
    От жеж , дядьку....думаю - як Ви порались з тими комуняками, як Радянська влада була? Сибиром ВАС не зломили, мужний чолов"яга!!!!!!!!!!!!

17. Luna

И мы..и мы розумнички! Тока перережем всех, кто ДУМАЕТ не так, как Блику надо - и возьмут нас в еУропу....

18. ГРАНД

"Я тебе породив, я тебе і вб"ю" М.В.Гоголь. "Тарас Бульба"
    То Блік не такий вже і не правий?;)

19. ГРАНД

Не Сибіром. Ломали Середньою азієй. І не зломали. Уявіть собі.

20. tanna

tanna Дуже важлива персона

Та вже ж давно зрозуміло, що ви людина без минулого. Нещодавно прилетіли з Марсу. А ми - народились у Радянському Союзі. А що робити? Така випала нам доля. :rolleyes: Не занесло якось на Марс, туди беруть мабуть тільки обраних.

а де твій аватар? :)