Що Вам заважає перейти на спілкування українською мовою?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 22 кві 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Не бережешь ты себя, Юрий Бенедиктович! Все о России думаешь...)))))))

2. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Дотепно, якщо ми вже тут про українську мову говоримо. Чи це Ви навмисно так написали?

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Про неї теж, хай їй грець.

4. Luna

Родину не выбирают? Али платят карашо? (это я тебе алаверды , за намеки о меркантильности НаСекунду))))

5. Mr. Blick

Обирають, обирають. Я ж колись був радянським русифікованим, пам'ятаю, колись, на початку 90-х піну пускав - "що, типа, незалежна Україна (ха-ха)?! українська мова ?! да фіг вам, я руський!". Бо ж не у Карпатах вихований був. Але обрав Україну, а не російськоесересерію, свідомо обрав. :)

6. Luna

Россискоэсэсэрия платит за развал Украины тебе и тебеподобным - вот и обрав. Вносите раскол в людские массы, внушаете отвращение к своему пещерному лже-национализму, пахнущему нацизмом - чем не правая рука Кремля? Дядько хоть искренне верит в то, что говорит, да и Торро тоже. А ты явный перекрашенец, прекрасно помню твои выплески с угрозами.
    Жаль, поздно таких раскусывают..а так - ниче - бубенчик))

7. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

И это нормально.
    На некоторых русскоязычных форумах сделал просто тему с украинским уклоном, для просвещения в познании украинского. Никого не тащу туда силой. Мало кто отвечает - м.б. по причине быть записанным в "сочувствующие", но по счетчику видно, что интересуются. Надо сказать, что и сам много познал, пока просвещал.
    И это нормально.

8. Luna

А негатив в теме не выливают? Реагируют нормально?

9. Mr. Blick

Я на форумі жодного слова не сказав, яке б протирічило моїм справжнім думкам та переконанням.

Га ? Хтось пам'ятає ? Гм, ніхто нічого не пам'ятає. :pardon:

10. Luna

Разве я против? Согласна. Ты на самом деле считаешь правильным вырезать семьи, на балконе своей квартиры вывесившие красный флаг, а так же предлагаешь учинить самосуд из-за непроверенных анонимок.
    :) Не, канешна...Все страдают классной болячкой - ниче не болит и все время новости. Дядько вон тоже, забывчив стал) Аристотели перевелись.

11. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Навмисно. Я майже все пишу навмисно.

12. Коммунарец

Негатив, позитив - все это субъективно. Многое зависит от смысл и ситуации.
    Например, возьмем два:
    "Щоб ти 100 років жив..." и "Ні цвяха, ні колдобини..."
    Позитив в негативе и наоборот.
    Конкретный пример: моя мама постоянно ворчала, что соседи пьют и кучу бутылок сбрасывают под забор. Я посоветовал ей сделать цветочницу из бутылок. Красиво получилось. Теперь плачет, что мало выбрасывают.
    Поэтому негатив без сомнения есть в теме, но долго не задерживается. Главное правильно на него посмотреть. Приятно, когда пытаются писать стихи на украинском, получается даже забавно. Не шаблонно.
    Самое интересное, что в моей теме меня не трогают, а за пределами - вновь получил -(минус)100 баллов. За стишок одному умнику.
    "Читаю собі, та й думку гадаю:
    чи ти росіянин, чи ти українець.
    Здається ні перше, ні друге,
    а так собі, як сало без хліба..."

13. Mr. Blick

Що до мого радикалізму, то я можу дати вичерпну та зрозумілу відповідь щодо цього.
    Деякі кажуть, що нам в Україні потрібна злагода, єднання Заходу та Сходу. Тобто свідомих українців та русифікованих совків. Пошук спільного та уникання того, що роз'єднує.
    Але я дійшов висновку, що як не намагайся, а нічого спільного відшукати неможна. В мене немає нічого спільного з людьми, які ставлять монументи сталіну та шкодують про розвал срср. Точок перетину немає. В мене є одне просте бажання - я хочу бачити Україну схожою на Польшу або Прибалтику. Європейською державую у ЄС та НАТО. Ліберальною країною. А вони хочуть есересерію, типа Беларусі, у союзі з Росією. Із "батьком". І з цього вивести щось середньоарифметичне неможливо. А це ж зачіпає мене особисто. Я не хочу жити "состоявшимся чоловіком та батьком" і мать його йопт, яка країна. Я політично збочений. Мені важливіше яка країна. Тому я радикально ставлюсь до совків. І ставлення свого не зміню.

14. Luna

:empathy:Зворушливо..Особенно в части "мир разделен на свидомих украинцев и совков". Большинство страны в бездне, елки...:))

15. Коммунарец

Недавно слышал интересную мысль ( и не одну):
    "В мире всегда были богатые и бедные. Кто хочет изменить это - тот или разбойник или дурак".
    И ваш оппонент просто нашел истину для себя. Слабая была у него вера. Темная сторона поглотила его. Найдет он меньше, чем потеряет.

16. Luna

И ладно бы...каждый ищет свои пути. Но ведь при этом весьма тоскливо наблюдать настроение тех, кто читает откровения бликовы как истинного патриота Украины. Невозможно спокойно наблюдать за создающимся имиджем дремучей державы...

17. Mr. Blick

І щодо націоналізму можу пояснити.
    Як каже Прокіп, культура рашен, вона в Україні така ж, як у Росії. Така ж корупція, хабарництво, соціальні та державні інститути такі ж неєвропейські. Взагалі, во всьому тяжкий спадок 70 років радянської влади, як у Росії.
    Єдине, що нас відрізняє - це наш український націоналізм. Він спрямован проти Росії, він відштовкує нас від Росії, і, разом з тим, від радянського минулого. Він може загнати нас до НАТО, а через НАТО до Європи. Це наша ніть аріадни, яка може витягнути Україну з пострадянського болота до Західного Світу. Тому, так, я маю на нього певні сподівання. Бо інакше доля України - Беларусь.

18. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви подивіться на імідж держави (можна навіть в офіційній пресі за списками рейтингів) до якого довели ВИ совки. Там поірвняння як правило з нашим , "націоналістичним" (поки що недолугим) періодом. Як прочитаєте, тоді і говоритимете про імідж.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Блік, ну що ж ви вносите розкол між українцями та "5-ю колоною"? Негарно, негарно.
    Ось тільки в печерах націоналізму не було, бо націй ще не існувало. Тоді ще мабутні угро-фіни, які лазили по деревах в пошуках меду надурняк, ще й не здогадувалися, що їх назвуть "русскімі" та ще й "пабєдітєлями"
    .
    Так тому, що не вилізли ще з колоніального погреба. Тому й дозволяють собі в курортному місті дерибанити навіть берег моря.

20. Luna

Сурово, но мимо. Не Я - совки, а ВЫ - строители коммунизма перефарбованные. Строили - строили - и наконец...ВСЕ виноваты, дядько в белом и пушистый.

а де твій аватар? :)