Що Вам заважає перейти на спілкування українською мовою?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 22 кві 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Ну и Слава Богу...Для Вашего дела потеряться - святое дело (сорри за тавтологию). Великое геройство - у мониторов россиян дерьмом поливать да своих сортировать, правда, вреда от вас тоже немного - нервы одни и то...чаще улыбает.

А насчет унитазов - чего здоровому человеку на них сидеть-то бесконечно, а?

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Тому що я ніколи не приховував, і не намагався приховувати, казав і казатиму далі, що московщина та москвинський нарід був, є, і буде ворожим для України та українців. І на підтвердження своїх слів і думок показую, що так воно і є. Я не ховаюсь за якусь там пом"якшену риторику з метою завуалювати реалії. Я ворога називаю ворогом. От і все. І цілком реально усвідомлюю, що той ворог відповідатиме в такий же спосіб. І ставлюсь до цього абсолютно нормально. Бо як би я писав що ми друзі, а в реальному житті, політиці, економіці, культурі, історії все відбувалось так як відбувається, то я би перестав сам себе поважати. Всі дії московщини та москвинів чітко і ясно демонструють ворожість. А деякі українці з переляку надають перевагу принципу (їм сци в глаза, а їм все божа роса". Мені такої роси не треба.

Ображаюсь? Мабуть так.Навіть не ображаюсь, а скоріше дивуюсь. Але тільки в тому випадку, коли це роблять Українці.

Та ні, не пусте.

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ви мені нагадуєте бабу (не жінку, а саме бабу) ,яка у суперечці, не знаходячи аргументів, починає плюватися у сторону свого опонента. Або філейну частину показує. Це від безсилля Гранде, від безсилля. І від відчуття меншовартості. Із сторони це виглядає жалюгідно.:sad:
    Так это с профилактической целью? Ну это ж другое дело! Так бы сразу и сказали.:)

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Так воно і є. Але, нашим російсько-русифікованим патріотам України ця думка, схоже, не подобається. А чого не подобається, якщо то є правда ? Їх то особисто це якось стосується ? У Росії ж Новодворську, Каспарова та Подрабінека не стосується, що інші росіяни переважно люблять путіна ? Вони об'єктивно оцінюють своїх співвітчизників. А наші русо-патріоти України не хочуть бути об'єктивними.
    Ну нічого, от подивимось незабаром, як кількість червоних радянських прапорів буде корелювати з кількістю росіян та взагалі ступенем русифікації по регіонах. Хоча, що там дивитися, і так зрозуміло.

5. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]ви ще хочете, щоб я взявся за їхніх поводирів з міжріччя Тігру і Єфрату? не буди лихо, поки тихо ПисИ Степаньіч для нашого діла не критичний, він " правду -матку" в глаза,(що викликає повагу)Небезпеку становлять окраз скриті "симпатики" України[/OFFTOP]

6. ГРАНД

Кого, чи що нагадуєте мені Ви Степанич , я казати не буду. А таки нагадуєте. Ба більше того, Ви не нагадуєте, а таким (цим) і є. московщина мені не опонент. Ворог він не може бути опопнентом. Опопнентом може бути співрозмовник,який до тебе ставиться як до рівного та не нав"язує все своє (з релігієй, культурой, історієй і менталітетом включно) та не намагається хапнути щось , що не належить йому. Ворог та опонент це не одне і те ж.

Я не буду спростовувати та заперечувати це. Бо воно так і є. Ми поки що слабкі. але поки що. коли наберемо сили (а ми її вже почали набирати) - Ви це побачите першим.
    Не згоден.
    Ви зі сторони спостерігаєте все що стосується України. Бо Ви і є посторонній (це як мінімум), а як максимум ворог. А від ворога іншого чути і не приходиться.

7. Mr. Blick

Особисто я залишаю за росіянами, громадянами Росії, мешканцями Московії право плювати в український бік, що вони й так роблять, але я вважаю, що це навіть добре. Це природний антагонізм. Він має глибоке історичне коріння, пояснювання, і інакше бути не може.
    Але вибачте, хіба останні сторінки у цієї темі сольну партію грандових опонентів виконують громадяни Росії ? Її виконують, як воно там, "состоявшієся громадяни України", та ще й патріоти України, як вони самі себе називають. Які роблять заяви - "я українською розмовляти не буду із-за таких як ви!" :rolleyes:

8. ГРАНД

Так от Запорожцям надійшла пропозиція вибирати для себе унітаз. один із двох.

Як Ви думаєте запорожцям теж улибає? Нерви у них залізні? І від кого шкоди їм більше?

9. Степаныч

І хто із грандових опонентів таке заявляв?
    Я як раз не зі сторони. На відміну від Вас.
    Що значить "не згоден"? Ви ж самі про це пишете:
    Та ви ж казали! І не раз.

10. ГРАНД

Степанич. Ви москвин, а значить ворог. І байдуже де ви живете, чи внутрі України (що робить Вас ще більше небезпечним) чи за її межами. Ви 5-та колонна. Це і є відмінність. Ви (вірніше такі як Ви все рівно будуть покарані (принаймні люстровані) однозначно. Підозрюю, що Ви це відчуваєте шкірою, і намагаєтесь гратись в лояльність Україні. пограйтесь, може і врятує.

Ще раз перечитайте який допись відповідає на яке питання.

Так в чому питання?

11. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Катька II все ликвидировала.

P.S. Проверка на знание Москвы у некоторых уроженцев Харькова:

Адрес, и что первое в СССР на этом месте было? До того никогда такого в СССР не было.

12. Luna

Никто)) Но это неважно - вот сказал человек, и мы сразу решили. что по-русски говорим исключительно в пику Блику.

13. Luna

:p "Трепещите!!! Че ж вы не трепещете!" (с)))

Пан Торро, я постараюсь отодвинуться от монитора, когда плеваццо будете - хоть в меня не попадет)))))) Ну смешнюли...))

14. Mr. Blick

Так ось Гранд як раз запитує в одного - "Що Вам заважає перейти на спілкування українською мовою?"
    А отой йому відповідає, що заважають йому Гранд, Прокіп та Ваш Покірний Слуга. :)
    http://ostrovforum.net/showpost.php?p=591271&postcount=621

15. Luna

:girl_cry:Я плакаль...Покорный слуга, а ведь доля истины в этом есть. Вы и Гранд - надежный оплот для деукраинизаци, почитаешь вас и понимаешь россиян, оставивших этот форум навсегда и редко заглядывающих - вы как паутина, не терпящая инакомыслия. И чего параноидально искать агентов ФСБ на Острове, кому они нафиг нужны? пока есть вы - украинскому языку в массы не прорваться, вызываете отвращение к одному из красивейших языков мира своими глупыми, никчемными баснями про гилляки и "только украинский". Мало кому удается понять, что игнорировать и презирать на самом деле нужно таких горе - украинизаторов, а не великий язык и культуру. Не доросли мы пока до осмысления этого..Но ничего - дорастем)
    И может быть таки построят остров для нацистов всех мастей....дабы жили они дружно, ласково и вежливо переругиваясь, шоб ниХто не слышал))

16. Mr. Blick

Після того, як ми нещодавно дізналися історію заснування островфоруму, є підозри, що ті росіяни разом із Фей залишили форум зовсім не із-за мене чи Гранда. :)

У українця не може бути "отвращенія" до української мови, що б той українець не думав про мене особисто. А стратегія заохочування до українства пряником росіян та русифікованих назавжди яничарів, як на мене, не має перспектив.

17. Luna

Дизналыся вы то, что Вам захотелось дизнатыся) Сами нарисовали, сами поверили - пан Торро еще интерсную мысль подкинул о том. что форум стал таким, каким ЗАДУМЫВАЛСЯ (в недоумении - КЕМ? Уж точно не его основателем Узкоограниченная идеология , граничащая с нацизмом - это стратегия развития форума???? Фигвам, господа присяжные заседатели, обломится).

К языку не может быть и не должно. Слаба ещё нация...а вы активно помогаете ей в слабости погрязнуть. Сенкс от будущих поколений за дерьмо, выливаемое на тех, кто НЕ этнический и не такой, как ВЫ хотите.
    И никакие ФСБ, повторяюсь, нам не нужны - у нас есть ВЫ.

18. Степаныч

Ваш? Це Ви вважаєте мене ворогом. Я Вас - ні. Україні? Точно не ворог. Ну я ж краще знаю, кому я ворог!
    У мене? До Вас? Ніяких питань!

19. Mr. Blick

Я з паном Торро, до речі, у цьому згоден.

Та я як побачив, скільки ти понаписувала у цієй темі за якихось кілька днів, так одразу ж зрозумів, що фіг нам. :))

О них, о наступних поколіннях, і думаємо.

20. Luna

Дык, зая, все ради фиги вам))))

а де твій аватар? :)